Saturday, March 10, 2012

ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...Περνούν καλά στην Αυστραλία.Εικονες απο Βραδιά Ταβέρνας

O k Καρτεράς μέλος του Δ.Σ της Κοινότητας με τη σύζυγότου και την αδελφήτης εργαάζονται σκληρά για  τη διαρκή άνοδο της Ποντιακής Κοινότητας..

Ο Χαράλαμπος (Χάμπος) Σεβαστόσπουλος,γνωστός στην Ελληνική παροικία  για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες σαν κτηματομεσίτης και ταξιδιωτικός πράκτορας ,με την οικογένειά του και τους φίλους του στη "βραδιά ταβέρνας" της Παρασκευής.

Η κ.Ευρυπίδου και οι φίλες της σας στέλνουν το χαμόγελό τους δειχνοντας συγχρόνως την ικανοποίηση για την υπέροχη βραδιά.

Ο γνωστός ποιητής και συγγραφέας Γιάννης Λάσκος πάει συχνά τις Παρασκευές στην Ποντιακή Κοινότητα,τόσο για να απολαυσει το φαγητό του σπεσιαλίστα σεφ Μιχάλη,όσο και να καμαρωσει τη σύζυγό του κ.Βικη (δεξιά)να χορεύει καθε είδους Ελληνικού σκοπού μαζί με τις υπόλοιπους του χορευτικού συγκροτήματός. Τα ίδια ισχύουν και για τον κ.Ευρυπίδη (β'αριστερά) και την πάντα χαρούμενη συζυγό του..και την παρέ ατους 

Κατσικάκι στο φούρνο.. υπέροχη γευση

Συναγρίδα στη γκρίλα. 

Το μεράκι του Μιχάλη στη μαγειρική φαίνεται και απο τη σειρά που τοποθετει  πουλερικά,κρέατα και θαλασσινά στη γκρίλα.Τις υπέροχες γευσεις τις διαπιστώνετε τρώγοντας..

Μόλις βγηκαν απο το Φούρνο
Πιατέλα με θαλασσινά..

Οαειθαλής και δραστήριος πρόεδρος της Ποντιακής Κοινότητας κ.Κοροσίδης με  με τον κ.Καρτερά και τον κ. Αλεξιάδη
Με τέτοια πιατέλα και ΄τετοιο μεζε ..πετά να τη μεταφερει στους φίλους της Ποντιακής κοινότητας 








No comments:

Post a Comment

wibiya widget