Tuesday, December 10, 2013

Υπάλληλος της ΔΤ ο προσωπικός σκηνοθέτης του Τσίπρα.Πικρά σχόλια δημοσιογράφων της ΕΡΤ

Υπάλληλος της ΔΤ ο προσωπικός σκηνοθέτης του Τσίπρα
Ο νέος «Μπιρσίμ» του προέδρου και η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ
Τον δικό του Τάσο Μπιρσίμ έχει επιλέξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για να τον σκηνοθετεί σε κάθε του τηλεοπτικό βήμα και ουδέν επιλήψιμο, αν ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεν ήταν υπάλληλος του «μορφώματος» και της «παράνομης» «Δημόσιας Τηλεόρασης», όπως αρέσκονται να την χαρακτηρίζουν στην Κουμουνδούρου! Ο λόγος για τον γνωστό σκηνοθέτη, πρώην υπάλληλο της ΕΡΤ και νυν της ΔΤ, Μανώλη Παπανικήτα, στο πρόσωπο του οποίου ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανακαλύψει τον νέο «μάγο» της εικόνας, όπως και ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου στο πρόσωπο του Τάσου Μπιρσίμ!
Σημειώνεται ότι ο εν λόγω σκηνοθέτης ακολουθεί κατά πόδας τον πρόεδρο Αλέξη, τόσο στα ταξίδια, στις δημόσιες συγκεντρώσεις όσο και στις τηλεοπτικές ή άλλες εμφανίσεις του. Ενδεικτικά θυμίζουμε ότι ο κ. Μανώλης Παπανικήτας συνόδευσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο ταξίδι του στη Λατινική Αμερική πέρυσι τον Δεκέμβριο με έξοδα της ΕΡΤ, ενώ δεν απουσίαζε από το 10ο συνέδριο του κόμματος στο Φάληρο…
Θα επαναλάβουμε όμως, ότι ουδέν ψόγος – ειδικά για τον εργαζόμενο σκηνοθέτη – αν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τα στελέχη του μέσω των συνδικαλιστών τους, δεν προέτρεπαν τους πρώην υπαλλήλους της ΕΡΤ να μην συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της ΔΤ! Και επιπλέον, αν δεν είχαν αποφασίσει να την μποϋκοτάρουν, αρνούμενοι τις προσκλήσεις για συμμετοχή στις εκπομπές της! Προφανώς η υποκρισία, αλλά κυρίως η διγλωσσία στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ είναι βασικό χαρακτηριστικό του κόμματος που φιλοδοξεί να κυβερνήσει την χώρα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία!
Ο πρόεδρος Αλέξης όμως, έχει πιστέψει – όπως και οι συνεργάτες του, ότι αν ακολουθήσει πιστά το know how του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ – σε όλες τις εκφάνσεις του, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού σκηνοθέτη – θα καταφέρει να πείσει τον ελληνικό λαό να του εμπιστευθεί την τύχη του!
enimerosi24.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget