Friday, January 24, 2014

Δίνει 95 εκατ. € σε όποιον παντρευτεί την ομοφυλόφιλη κόρη του


Δείτε τη φωτογραφία της κοπέλας στα δεξιά, για την οποία...



 ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της, από το Χονγκ Κονγκ, δίνει προίκα 95 εκατ. € σε όποιον άντρα την πείσει να τον παντρευτεί.

Στη φωτογραφία που βλέπετε επικεντρώστε δεξιά στη γυναίκα – λαχείο, τη Τζίτζι Τσάο και μετά δείτε στα αριστερά τη σύντροφο της Σιν Έιν.



Οι δύο αυτές κοπέλες ζουν μαζί, και μάλιστα έχουν επισημοποιήσει το δεσμό τους με σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν πριν 9 χρόνια.

''Όποιος πείσει την Τζίτζι να τον παντρευτεί, θα ζήσει μια πολυτελή ζωή''

Όμως ο πατέρας της ακόμα δεν μπορεί να το χωνέψει και προσπαθεί με όλα του τα μέσα να την παντρέψει με έναν άντρα, οποιονδήποτε άντρα.
Και τα μέσα που διαθέτει ο Σεσίλ Τσάο Σε-Τσουνγκ είναι πολλά, για την ακρίβεια αμέτρητα, αφού μιλάμε για μεγιστάνα της ναυτιλίας και εισοδηματία.

Ο επίμονος πατέρας έγινε πρωτοσέλιδο παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν και πρόσφερε προίκα για την κόρη του 48 εκατ. ευρώ.
Οι προσφορές ήταν καταιγιστικές, όπως και το κλίμα στο Χονγκ Κονγκ, αφού οι ενδιαφερόμενοι ξεπέρασαν τους 20.000.
Όμως κανείς από αυτούς δεν άλλαξε μυαλά στην Τζίτζι Τσάο και ο πατέρας της βγήκε στους Financial Times τον Ιανουάριο του 2013 και αύξησε το δέλεαρ.
''Όποιος πείσει την Τζίτζι να τον παντρευτεί, θα ζήσει μια πολυτελή ζωή''.

ο Ασιάτης δισεκατομμυριούχος τώρα προσφέρει 95 εκατομμύρια ευρώ

Πίσω από τη λιτή αυτή δήλωση κρυβόταν ο διπλασιασμός της προίκας αφού ο Ασιάτης δισεκατομμυριούχος τώρα προσφέρει 95 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα έκανε και νεότερες δηλώσεις στον Independent.
''Δεν είναι πολύ αργά για να αλλάξει το μυαλό της κόρης του σχετικά με τη σεξουαλικότητά της. Δεν θέλω να παρεμβαίνω στην ιδιωτική ζωή της κόρης μου. Ελπίζω μόνο να κάνει ένα καλό γάμο, να αποκτήσει παιδιά και να κληρονομήσει την περιουσία μου''.

Όσοι ερωτευτήκατε με την πρώτη ματιά την Τζίτζι Τσάο μην νομίζετε πως θα την κατακτήσετε εύκολα γιατί επιμένει.
''Δεν νομίζω πως οποιαδήποτε προσφορά του πατέρα μου, θα μου αλλάξει γνώμη ώστε να ερωτευτώ έναν άνδρα''.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Δίνει 95 εκατ. € σε όποιον παντρευτεί την ομοφυλόφιλη κόρη του http://www.24wro.eu/2014/01/95.html#ixzz2rM97k0lj

1 comment:

  1. Axά χα χα... το μυστικό της "επιτυχίας' ....αποπλανείστε την σύντροφο της καλλονής Τζιτζί ...πρώτα!

    ReplyDelete

wibiya widget