Monday, January 5, 2015

H NEPIT .Είπε ΝΟ στο πολυδιαφημισμένο της.. YES PRIME MINISTER!!! ΝΤΡΟΠΗ

Αν χθες Κυριακή βράδυ γύρω στις 8:30 ΄στηθήκατε στην τηλεόραση για να παρακολουθήσετε στο...κρατικό κανάλι (που ίδρυσε ο κ.Σαμαράς γιατι δεν του άρεσε η ΕΡΤ),έχετε κάθε δικαίωμα να βρίζετε ΄οπως χιλιάδες ακόμα.. οπαδοί της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Την ώρα εκεινη ,επι μια βδομάδα και παραπάνω η ΝΕΡΙΤ διαφήμιζε ότι θα προ βάλονταν η αγγλική κωμωδία YES PRIME MINISTER..
Φανταστείτε την εκπληξή τους όμως ότι αντί για τη σειρά  μεΣενάριο: Τζόναθαν Λιν, Άντονι Τζέι
Παραγωγή/ σκηνοθεσία: Τζόναθαν Λιν, Γκάρεθ Γκουένλαν
και πρωταγωνιστές : Ντέϊβιντ Χέιγκ, Χένρι Γκούντμαν, Κρις Λάρκιν, Ζόι Τέλφορντ. Γκεστ σταρ: Ρόμπι Κόλτρειν

είδαν να βγαίνει η ...Μηχανή του Χρόνου!!!Έτσι,χωρίς να πουν κάτι και χωρίς να ζητήσουν συγνώμη  η
 προσανατολισμένη σερά γύρω από έναν φανταστικό βρετανό πρωθυπουργό, τον Τζιμ Χάκερ, τον πανούργο σύμβουλό του σερ Χάμφρεϊ ΄Απλεμπι και τον ιδιαίτερο γραμματέα του Μπέρναρντ Γούλεϊ μετο σύγχρονο σενάριο γραμμένο από την ομάδα της αρχικής σειράς, τους Τζόναθαν Λιν και Άντονι Τζέϊ ,πήγε περίπατο..
Η σειρά με την πρωθυπουργία του Τζιμ Χάκερ κινδυνεύει με κατάρρευση. Επικεφαλής ενός εύθραυστου κυβερνητικού συνασπισμού, ο Τζιμ Χάκερ είναι αυτός που αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση μιας γενιάς, μια δελεαστική αλλά ασυνήθιστη ενεργειακή συμφωνία προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους, μια κρίση ηγεσίας με τους εταίρους του συνασπισμού του, ένα δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας και το μεγαλύτερο ίσως ηθικό δίλημμα που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποτέ κανείς. Είναι τυχερός που έχει δίπλα του τον σερ Χάμφρεϊ για να τον συμβουλεύσει;

Τέλος πάντων ,ακόμα και μια ξένη ταινία, έστω κιαν θα υπήρχαν καποιες αιχμές για τους δικούς μας κυβερνώντες δεν προβλήθηκε .
Με το δίκιο τους οι "παρα πολλοί θεατές" να τηλεφωνούν στη ΔΤ, και εκει αντι για κάποιον υπεύθυνο,άκουγαν κάποιον να τους λέει,δεν ξέρ ει γιατι είναι καθαριστής.
Ούτε οι χειρότεροι δικτάτορες δεν θα σκεφτόταν να σταματήσουν την προβολή μιας ταινίας για να μη θιγεί ο...πρωθυπουργός!! ΝΤΡΟΠΗ!!! Π.ΔΕΛΤΑΣ



No comments:

Post a Comment

wibiya widget