Tuesday, August 2, 2016

Λίγο πριν αρχίσουν τα αυγουστιατικα φεγγάρια.

Καλημερουδια χωριανοί
Του πλανήτη ΓΗ

Σαράντάρια θα πέσουν στα Τρικαλα κι αλλου σήμερα β' μέρα του Αυγουστου γιαυτό φ (υ)λαχτείτε.

Κάτι ήξερε ο ΚΟΥΡΣΟ και κατέφυγε με τις αγαπημένες του για το νησί του έρωτα και των Φαιάκων. . Μόνο την Κίρκη να προσέχεις Απόστολε και ...βούτα και 
 για εμάς.

Με τέτοια Ζέστα (δωρικά )δεν υπάρχουν όρια περιορισμού σκέψης. Την παραπάνω εικόνα την έχω ξαναδημοσιεύσει αλλά μ αρέσει τόσο πολύ το αληθινό της νόημα που θα ήθελα να έφτανε σε όλα τα μάτια των ανθρώπων. 
Δεν κάνω προπαγάνδα -όπως έκαναν σε μένα και σε εσάς οι..αντιπρόσωποι του δημιουργού του..σύμπαντος !και μας δηλητηρίασαν μυαλό και DNA ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΙΚΌΝΑ μιλάει μονη της.
Για τη συνάντηση Δία Και Χριστού ήταν πολύ φυσιολογικό να γίνει αυτός ο διάλόγος αφού ο Χριστιανισμος φτιάχτηκε από τους Ρωμαίους με μοναδικό σκοπό να μην κάνουν κινήματα απελευθέρωσης οι Εβραιοι..Αλλά δεν έπιασε και την πληρώσαμε εμείς και άλλοι πολλοί.  Ενώ ο Χριστός ακόμα ορκίζεται στο Δία οι χρυσαφένιοΙ τον μοσχοπούλησε εκατομμύρια φορές και τον πωλούν και το μεδούλΙ του.

Ο ΒΈΓΓΟΣ έξαλλος από χαρά πέφτει στην αγκαλια,μαλλον γραπατσωνεται σαν αίλουρος στον γνωστό οπερατέρ Νίκο Δημόπουλο όταν πήγε να παρουσιάσει θέατρο στη Μελβούρνη το 1973 και είδε μπροστά του τον κουμπάρο μου Νικόλα. .


Ο Μητροπανος όταν τραγουδουσε και χόρευε στα Τρίκαλα. 
Τη φωτογραφία την πρωτοείδα σε σελίδα του φίλου μου Νίκου Μόυτσικα. 

Κι εδώ Μελβούρνη. Τους γνωρίζετε..;

ΔΠ.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget