Wednesday, August 3, 2016

Στην Κίνα εταιρίες διώχνουν τη γκόμενα από το σύζυγό !!


Στον δυτικό κόσμο, όταν μια γυναίκα ανακαλύπτει ότι ο σύζυγος της έχει ερωμένη είτε του ζητάει να το σταματήσει, είτε παίρνει διαζύγιο. Τα πράγματα όμως δεν λειτουργούν έτσι στην Κίνα, καθώς το διαζύγιο φέρνει κοινωνικά και οικονομικά θέματα στην επιφάνεια, επομένως πολλές είναι οι γυναίκες εκεί που στρέφονται σε εταιρείες οι οποίες ειδικεύονται στην απομάκρυνση των ερωμένων. Είναι κάτι εντελώς συνηθισμένο ανάμεσα στους Κινέζους επιχειρηματίες να έχουν ερωμένες  και έτσι όπως αναπτύσσεται η οικονομία της χώρας είναι λογικό τέτοιου είδους επιχειρήσεις, που σταματούν την μοιχεία να παίρνουν τα πάνω τους. Όσον αφορά το κόστος τέτοιων υπηρεσιών, ξεκινούν από μερικές χιλιάδες δολάρια και βασική τους δουλειά είναι η εκπαίδευση των γυναικών για το πως να μπορέσουν να ενισχύσουν τον γάμο τους, ενώ παράλληλα "σύμβουλοι" ασκούν ορισμένες τεχνικές για να διώχνουν τις ερωμένες των αντρών τους. Και μπορεί όλο αυτό να σας ακούγεται σαν μια μεγάλη απάτη, όμως οι Κινέζες φαίνεται ότι εγγράφονται σε τέτοια "προγράμματα", αφού αυτά κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Σύμφωνα με την Shu Xin, υπεύθυνη του ομίλου Weiqing International Marriage Hospital Emotion Clinic Group, που είναι μια τέτοια επιχείριση, η κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει ξεκινάει με την έρευνα της ζωής της ερωμένης. Μια ομάδα επιθεωρητών θα αναλύσει την οικογένεια, τους φίλους, το μορφωτικό επίπεδο, καθώς και τη δουλειά, αλλά και την καθημερινότητα της γυναίκας, ώστε να βρει οποιαδήποτε πληροφορία θα οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου. Μόλις οι ειδικοί αντιληφθούν τι είδους ερωμένη είναι, δηλαδή για τα λεφτά ή για την αγάπη και το σεξ, θα ξεκινήσουν να καταστρώνουν ένα σχέδιο και εκεί χρειάζεται το μαγικό χέρι του "σύμβουλου",  ο οποίος θα μετακομίσει στο ίδιο κτίριο με εκείνη και θα κάνει οτιδήποτε για να την πλησιάσει. Σιγά σιγά θα την κάνει φίλη του και όσο περνάει ο καιρός θα την βγάλει από τη ζωή του παντρεμένου που έχει μπλέξει.
Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές θα της βρει καινούργιο φίλο ή θα την πείσει να βρει μια καλύτερη δουλειά, αλλά γενικά θα κάνει ότι μπορεί για να την βγάλει από τη ζωή της πελάτισσας του. Βέβαια, δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να ασκήσει βία ή να απειλήσει τον στόχο του. Παράλληλα με όλο αυτό, άλλοι σύμβουλοι δουλεύουν με την απατημένη σύζυγο για να την κάνουν πιο ελκυστική στον άντρα της.
Σύμφωνα με τον κόσμο εκεί πάντως, αυτές οι υπηρεσίες είναι πολύ αποτελεσματικές, όμως καθόλου φθηνές, καθώς ξεκινούν από τα περίπου 45.000 δολάρια και η τιμή τους αναβαίνει ανάλογα με τις απαιτήσεις. Οι πελάτισσες συνήθως πληρώνουν τα μισά στην αρχή και τα υπόλοιπα όταν και αν ο σκοπός τους επιτευχθεί.  Μερικές γυναίκες μάλιστα δανείζονται χρήματα για αυτόν τον λόγο, πιστεύοντας ότι αποτελεί καλύτερη εναλλακτική από το διαζύγιο, καθώς εκτός από το κοινωνικό στίγμα, πολλές γυναίκες μετά από τον χωρισμό καταλήγουν να μένουν στους δρόμους, αφού ως επί το πλείστον τα περιουσιακά στοιχεία ενός ζευγαριού στην Κίνα είναι γραμμένα στο όνομα του άντρα.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget