Tuesday, August 2, 2016

Μακελειό. . Ο Κασιδιάρης "ξεβράκωσε " το Μπόμπολα.VIDEO

liakos

Toν έστησε στα 11 μέτρα και τον «εκτέλεσε» ο Ηλίας Κασιδιάρης! Ξεφτίλισε με το γάντι τον βαρόνο Φώτη Μπόμπολα στην Εξεταστική Επιτροπή! «Είστε στη λίστα Λαγκάρντ; Τι σχέση έχετε με τους εβραίους; Έχετε σχέση με τσοντοκάναλα και 090;» (BINTEO)

Κατάπιε την γλώσσα του όταν ερωτήθηκε για την ύπαρξη του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ. Έκανε ότι δεν ξέρει ούτε τον ίδιο του τον αδερφό, που διώκεται για κακουργήματα για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

4 comments:

  1. Μπράβο Ηλία. Τιμάς τον εαυτό σου και την καταγωγή σου. Είσαι άφοβος και τολμηρός. Ο Μπόμπολας και οι αλλοι καναλάρχες έχουν λαδώσει τους πάντες (πολιτικούς. Τραπεζίτες κλπ) και ληςτευουν το δημόσιο. Έχουν καταθέσεις εκατ. Από δάνεια που χρωστούν. Το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο. Η Νδ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και όλοι οι αλλοι σε έχουν βάλει στο στόχαστρο γιατι τους εκθέτεις στο λαό και τους κανεις χαλαςτρα. Η αμάθεια, η αγραμματοσύνη και το ατομικό συμφέρον κυριαρχεί και δεν βλέπω να τιμωρείται κανένας καρχαρίας τύπου Μπόμπολα.

    ReplyDelete
  2. Ο Μπόμπολας και οι αλλοι καναλάρχες βγάζουν λεφτά από παντού κλεβοντας, αρπάζοντας, ληστεύοντας, βιάζοντας και διαφημίζοντας τσόντες και σκληρό πορνό από το μεσονυχτίο. Ο λαουτζίκος κοιμαται ή κοιτάζει αλλου σαν να μην καταλαβαίνει τι του γίνεται και ψηφίζει πολιτικούς του ψευδό - συνταγματικού τόξου - δηλαδή της κομπίνας και της παράνομης συνδιαλλαγής.

    ReplyDelete
  3. Είναι θέμα αγωγής ΄να έχεις αυτοσεβασμό ώστε να μη κάνεις αυτά πού δεν θέλεις να κάνουν σε εσένα και να μη εχεις ιδανικά αυτούς τους απατεώνες πολιτικούς πού δυστυχώς ολοι του βρίζουμε και ολοι ψάχνουμε να βρούμε γνωριμίες με αυτούς για να βολευθούμε

    ReplyDelete
  4. Να δω τί θα λέτε αν μα μέρα ΚΚΕ και ΧΑ τους αναγκασουν τα μεγάλα αφεντικά να κυβερνήσουν μαζί.. ΔΕΛΤΑΣ

    ReplyDelete

wibiya widget