Tuesday, August 7, 2018

Οι Ρωσόφιλοι στα Σκόπια κατηγορούν τον Ζάεφ για «προδότη» επειδή «άλλαξε το όνομα»


Τριάντα οργανώσεις υπό την ηγεσία του φιλορωσικού κόμματος των Σκοπίων με το αλυτρωτικό όνομα «Ενωμένη Μακεδονία», ξεκίνησαν εκστρατεία με το σύνθημα «Η Μακεδονία μποϊκοτάρει».
Ο επικεφαλής του φιλορωσικού κόμματος, Γιάνκο Μπάτσεφ, σε δήλωσή του αναφέρει ως προδότες αυτούς που έκαναν συμφωνία με την Ελλάδα και διενεργούν τώρα δημοψήφισμα.
«Συγκεντρωθήκαμε για να τους εμποδίσουμε να μας διαγράψουν από τον παγκόσμιο χάρτη των εθνών. Δεν θα το επιτρέψουμε.
»Αυτή η μάχη είναι μεγαλύτερη από την ύπουλη περιπέτεια της εξουσίας.
»Με το μποϊκοτάζ εμποδίζουμε την αλλαγή του ονόματος. Θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη με μποϊκοτάζ.
»Η νέα πολιτική δύναμη που έρχεται θα κάνει ξεκαθάρισμα των προδοτών», είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Η Ρωσία για να αποτρέψει την ένταξη της ΠΓΔΜ στη Δύση και στη σφαίρα επιρροής της Ελλάδας υποστηρίζει από τη μία τους Σκοπιανούς ψευδοαρχαιομακεδονιστές και από την άλλη, στην Ελλάδα, τους ανεγκέφαλους ακροδεξιούς.
Δηλαδή, η Ρωσία υποκινεί εκείνους στα Σκόπια που διατρανώνουν ότι η Μακεδονία ανήκει στους ψευδοαρχαιομακεδόνες σλαβόφωνους και στην Ελλάδα τους άλλους που λένε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.
Βεβαίως και η Μακεδονία είναι ελληνική και οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν Έλληνες, πράγμα που αναγνώρισαν οι Σκοπιανοί στη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία προσπαθεί να υπονομεύσει και να ακυρώσει η Ρωσία.
Το παιχνίδι της Ρωσίας είναι το ίδιο από το 1870, όταν και ίδρυσε τη βουλγαρική Εξαρχία. Θέλει να σλαβοποιήσει τη Μακεδονία μας για να έχει έξοδο στη Μεσόγειο. Αυτό δεν θα περάσει.
Την ίδια ώρα όμως, αυτό είναι το τραγικό, οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» των Ρώσων στην Ελλάδα υποκινούν τον λαό ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, όχι γιατί νοιάζονται τάχα για τη Μακεδονία, αλλά γιατί υπηρετούν τις εντολές της Μόσχας.

Διαβάστε και το ακόλουθο άρθρο: Βούλγαρος Ευρωβουλευτής: Η Ελλάδα με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» εμποδίζει το σχέδιο για Μεγάλη Βουλγαρία


No comments:

Post a Comment

wibiya widget