Thursday, August 9, 2018

Ελληνικός θρίαμβος στο Βερολίνο: Χρυσό η Στεφανίδη, αργυρό η Κυριακοπούλου στο επί κοντώ



Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου, η χρυσή και η αργυρή πρωταθλήτρια αντίστοιχα στο επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου, η χρυσή και η αργυρή πρωταθλήτρια αντίστοιχα στο επί κοντώ  AP

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο "πέταξε" στα 4,85μ και έκανε ρεκόρ αγώνα, κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης. Δεύτερη η Νικόλ Κυριακοπούλου, με άλμα στα 4,80μ. Σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας υποκλίνεται στο μεγαλείο των δύο αθλητριών και εκφράζει συγχαρητήρια.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε με άλμα στα 4,85μ. η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών - γυναικών στο Βερολίνο, όπου υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της από το 2016 στο Άμστερνταμ.
Ο ελληνικός θρίαμβος δεν σταματά εδώ, αφού με άλμα στα 4,80μ. δεύτερη ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της στη διοργάνωση, μετά το χάλκινο το 2012 στο Ελσίνκι.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών - γυναικών στο Βερολίνο, όπου υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της από το 2016 στο Άμστερνταμ.
Ο ελληνικός θρίαμβος δεν σταματά εδώ, αφού δεύτερη ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της στη διοργάνωση, μετά το χάλκινο το 2012 στο Ελσίνκι. 
Η τρίτη Ελληνίδα που συμμετείχε στον τελικό ήταν η Ελένη Πόλακ, που αποκόμισε εμπειρίες για το μέλλον, αφού δεν κατάφερε να υπερβεί τα 4.30. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου με 4.75μ.
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Απίστευτη ευρωπαϊκή βραδιά για τα ελληνικά χρώματα στο επι κοντώ
Με ένα μήνυμα στο Τwitter η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα χαιρέτισε τη σπουδαία νίκη της Κατερίνας Στεφανίδη και το αργυρό μετάλλιο της Νικόλ Κυριακοπούλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.
«Απίστευτη ευρωπαϊκή βραδιά για τα ελληνικά χρώματα στο επι κοντώ!! 🥇🥈 Χρυσό & αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο #berlin2018 για τις Κατερίνα Στεφανίδη & Νικόλ Κυριακοπούλου!» ανέφερε στην ανάρτησή της.

Κατερίνα Στεφανίδη

Νικόλ Κυριακοπούλου


No comments:

Post a Comment

wibiya widget