Friday, May 10, 2019

Αθ. Ταιηλορ: Καθε παιδί που γενιέται χρεώνεται στο Βατικανο 500.000!

Κάθε καντήλι που ανάβει (νέο παιδι) χρεώνεται στο χρηματιστηριο 500 000! 

Ο μοναδικος Arthur  Taylor γραφει:
10 Μαιου 2019, .., Σκέψεις απογευματινές, επιμορφωτικές χωρίς χρέωση, ειδικά για τους  ΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΝΑΝΟΑΡΧΗΓΟΥΣ, που συνιστούν στους υπόλοιπους τι να κάνουν, προβάλοντας το Ελληνικό μεγαλείο τους, που τα καταλαβαίνει ολα, χωρίς να καταλαβαίνουν, ΓΡΙ, το σύστημα. Μόνο αοριστίες.

Ο λόγος που γράφω είναι επειδή δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω κατα μέρος τα δικαιώματα και την περιουσία στην ΓΗ, του παππού μου, του πατέρα μου και ολων των υπολοίπων Ελλήνων που αγωνίστηκαν να τα καθιερώσουν για χρόνια, επειδή τσομπανόβλακες μικρου βεληνεκούς, θέλουν να παραστήσουν τους αρχηγούς.

Δεκάρα δεν δίνω για το αν θα κάνω φίλους, η εχθρους, αλλα δίνω δεκάρα για την κοινωνία που μεγάλωσα και αποτελώ.

1. Τα 100,000 ευρώ του Πάπα , για ΟΛΟ αυτόν τον πληθυσμό, είναι ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, γιατί ο Πάπας, παίρνει , ΧΙΛΙΟΠΛΑΣΙΟ μερίδιο, πίσω….ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Το γιατί, έχει ως, εξης,

Αν σαν ενδιαφέρει να σκαλίσεται το κεφαλάκι σας ολοι εσείς που προτείνεται, λύσεις, εδώ το παρακάτω, για …οτι επιθυμείται,
https://www.facebook.com/athan.taylor/posts/914175688932729

2. Η εταιρία "CITY OF LONDON", η "CITI, ελέγχει το εταιρικό συμφέρον του ιδιοκτήτη του CROWN, που είναι το ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ο Πάπας.

3. Το εταιρικό συμφέρον του ΒΑΤΙΙΚΑΝΟΥ ελέγχεται από τον ταμία της Citi, τον καγκελάριο του Citi, τον «Υπουργό των Οικονομικών», του "CITY OF LONDON".

α) το Βατικανό παίρνει το μερίδιό του

β) Η Βασίλισσα παίρνει το μερίδιό της, ως απόγονος του ΟΤΤΟ

γ) η εταιρεία "CITY OF LONDON", παίρνει το τμήμα της,

δ) οι διάφοροι πράκτορες παίρνουν το μερίδιό τους, συμπεριλαμβανομένων των Rothchilds.

ε) οι δικαστές, δικηγόροι, δικηγόροι, παίρνουν το μερίδιό τους

στ) οι μικρότεροι μεσάζοντες  που ενσυνείδητα παρανομούν μαζί τους, παίρνουν και αυτοί το μερίδιό τους,...,

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ,...στην ουσία.

4. Το κάθε παιδί που γενιέται, είναι ‘ΟΙΝΟΜΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, για την ευρωπαική τράπεζα.Το ίδιο και ο κάθε πολίτης που η χώρα του , είναι χρεωμένη κάτω απο την διαοδοσία , του Παπα…,με την Συνθήκη της Ρώμης,..ακα Ευρωπαικη Ενωση.

5.  Με την εγραφή στο σύστημα της γέννησης του παδιού, δημιουργείται 500,000 Ευρώ μελοντικό κεφάλαιο, που πουλιέται απο την χρηματηστηριακές αγορές της εταιρείας με το όνομα  “CITY OF LONDON”,…, και αγοράζεται απο τις χρηματηστηριακές αγορές της Νεας Υόρκης.

6. Η Γένηση είναι ‘surety”, η οποία γίνεται bonded κάτω απο την δέσμευση των πολιτών απο τα κράτη τους. Οι μηχανισμοί που πουλιούνται απο τις τράπεζες, λέγονται,...,  ‘Derivatives’.

7. Tα ‘Derivatives’, είναι ουσιαστικά τζόγος, ‘οπως το προπο, πάνω κάτω.

8. Τράπεζες, μεσίτες και χιλιάδες, χιλιάδων αλλοι,…κάνουν “θεωριτικές προσφορές χρημάτων”,…στο ποσο …διτίθενται να αγοράσουν τα ‘surety bonds’, εδω τώρα χρειάζεται ο ...συλλογισμός σας,..., ποσο ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ,..σε ‘προκαθορισμένο’ χρονικό διάστημα....ανάλογα με το τι...ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ και ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ,...στο τι ΘΑ ΑΞΙΖΟΥΝ τα 500,000 Ευρω(που θα ανακυμένονται με τις ανατιμήσεις ΠΑΝΩ η ΚΑΤΩ στις αγορές,...την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΗΞΕΩΣ των συμβολαίων, αγοράς που κάνανε.

9. Οι , Τράπεζες, επειδή δεν βάζουνε λεφτά, απλά χρεώνουνε λογιστικά στα βιβλία τους, 500,000 Ευρώ, δεν χάνουν τίποτα, αν οι αγορές πάνε ΠΑΝΩ η πάνε ΚΑΤΩ.

10. Αντίθετα, επειδή είναι μεσάζοντες και παίρνουν προμήθεια, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ, ...και απο τον χαμένο,..ΚΑΙ απο τον κερδισμένο.

11. Οι υπολοιποι, χιλιάδες απατεώνες, που δεν δεν βάλαν δεκάρα , ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, και  ποντάρανε πανω στα 500,000, ΚΕΡΔΙΣΑΝ η ΕΧΑΣΑΝ. ΑΝ έχασαν, έχουν την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να πληρώσουν.

12. Τώρα, συνεχίστε, να γράφεται ποιήματα και να συζητάται για τον ποιον θα ψηφίσεται,...που Θα ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ, & ΠΥΓΜΗ, ....Να ΑΛΛΑΞΕΙ, τα πράγματα. Καλύτερα θα είταν, να αδείασεται την γωνιά , να αφήσεται τις αδειες οικονομικές και πολιτικές θεωρίες, που δεν καταλαβαίνεται,...και να αφήσεται ησυχο τον κοσμάκη , να πραξει,...κατα τον δικό του νου.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget