Saturday, May 11, 2019

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ο Λευκός Πύργος γλεντα απόψε και το ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εκδηλώσεις χαράς και ενθουσιασμού από φιλάθλους του ΠΑΟΚ αυτή την ώρα στην Θεσσαλονίκη

Εδώ και  ώρα άρχισε το πάρτι από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Λευκό Πύργο που πανηγυρίζουν για 2η φορά φέτος την κατάκτηση τροπαίου. Σχεδόν σε όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης ακούγονται κορναρίσματα από εκατοντάδες  αυτοκίνητα που κατευθύνονται προς το κέντρο της πόλης.
Πολλοί οπαδοί του Δικεφάλου παρακολούθησαν την αναμέτρηση σε διάφορα καφέ πέριξ του Λευκού Πύργου και βρίσκονται ήδη στο σημείο… μηδέν φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας και ανάβοντας πυρσούς.


Πορεία και προς το αεροδρόμιο

Οπαδοί του ΠΑΟΚ τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατευθυνθούν και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκειμένου να υποδεχθούν την αποστολή. Από  την πλευρά της ασπρόμαυρης ΠΑΕ υπήρχε η διαρροή πώς επιχειρείται προσπάθεια ώστε η πτήση τσάρτερ να ξεκινήσει το ταξίδι της προς την συμπρωτεύουσα στη 1.30 το πρωί χωρίς να είναι όμως βέβαιο εάν θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.

ΕΘΝΟΣ.gr

ΠΑΟΚ. ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΑ  ΝΕΑ
΄οπως τα παρουσιάζει το ΕΘΝΟΣ.gr του κ Σαββίδη



f33.jpg




n252.jpg

rsz_n2_1.jpg



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 
ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 
εύχεται και η υποψήφια ευρωβουλευτής των ΠΡΑΣΙΝΩΝ Αλληλεγγύη  και αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων  δημοσιογράφων των Βρυξελλών Αγλα'ί' Αλία Παπαγεωργίου ενώ συγχαίρει και την ΑΕΚ για την αξιοπρεπή εμφάνιση στον Τελικό/ "Και οι δύο ομάδες πρόσθεσε  έχουν ένθερμους οπαδούς Ελλήνων  στην Ευρώπη ,όπως και οι άλλες ομάδες που πρωταγωνιστουν και συμμετέχουν  στο Ελληνικό Ποδοσφαιρο. Καλές διακοπές και καλο καλοκαίρι σε όλους πρόσθεσε και να παραμένουν  πιστοί στο 'ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ'


No comments:

Post a Comment

wibiya widget