Tuesday, December 24, 2019

Αυτή ήταν η 33χρονη που σκότωσε ο άντρας της – «Υπήρχε λόγος» είπε ο 54χρονος


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Νέα Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο της Κρήτης από την δολοφονία της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα η οποία έπεσε νεκρή τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο σύζυγός της την πυροβόλησε δύο φορές με την κυνηγητική καραμπίνα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Η άτυχη γυναίκα ήταν κόρη αστυνομικού και η μητέρα της διατηρούσε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας.

Η 33χρονη είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει ένα αγόρι 4 ετών, με τον κατά 21 χρόνια μεγαλύτερό της άνδρα που έμελλε να είναι και ο δολοφόνος της.

Την ημέρα της δολοφονίας το ζευγάρι είχε επιστρέψει σπίτι του μετά από βραδινή κοινωνική έξοδο στην ταβέρνα ενός ξαδέρφου.

Μαζί τους ήταν και ο γιος τους. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός με αποτέλεσμα ο 54χρονος να χάσει τον έλεγχο και στρέφοντας κυνηγετική καραμπίνα προς τη σύζυγό του να την πυροβολήσει εξ επαφής δυο φορές

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων η άτυχη Αδαμαντία ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας αφού ο δολοφόνος της και σύζυγός της, την κακοποιούσε συστηματικά.

«Υπήρχε λόγος που το έκανα»


Στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο 54χρονος σύζυγος και δολοφόνος της 33χρονης γυναίκας δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του σύμφωνα με τη συνήγορό του, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ισχυριζόμενος ότι είχε λόγο που έχασε τον έλεγχο και πυροβόλησε θανάσιμα την σύζυγο του, την οποία όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, αγαπούσε πολύ.

Στον 54χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget