Tuesday, December 24, 2019

Αντώναρος: «Μπουμπούκια» διορίστηκαν από το Μαξίμου στα νοσοκομεία


Νέο «χτύπημα» από τον Ευάγγελο Αντώναρο στον Μητσοτάκη και το Μαξίμου, παραμονή Χριστουγέννων για τους διορισμούς διοικητών στα νοσοκομεία.
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει ότι για τους 13 που αντικαταστάθηκαν οφείλει εξηγήσεις το Μαξίμου και μάλιστα ένα συγκεκριμένο γραφείο όπως λέει αφού «εκεί και πουθενά αλλού αποφασίζονται σε τελική φάση όλοι οι διορισμοί» ενώ λέει ότι αναμένει και νέες παραιτήσεις-αντικαταστάσεις.
Ολόκληρη η ανάρτηση:
«Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μας εξηγήσουν τι έγινε με τους 13 διοικητές κι αναπληρωτές νοσοκομείων που αντικαταστάθηκαν. Κι ιδιαίτερα γιατί “παύθηκαν” τόσοι λίγο μόλις μετά τον διορισμό τους. Η εξήγηση πρέπει να έρθει φυσικά από το Μέγαρο Μαξίμου και μάλιστα από συγκεκριμένο γραφείο — γιατί ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ αποφασίζονται σε τελική φάση ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ.


Κι ελπίζω να το κάνουν σύντομα. Γιατί από όσα ακούω κάποιοι δημοσιογράφοι ξεσκαλίζουν ήδη τα ονόματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Κι ακόμη μαθαίνω ότι προσεχώς θα έχουμε κι άλλες παραιτήσεις-αντικαταστάσεις. Υπάρχουν ακόμη μπουμπούκια που διατηρούν τις θέσεις τους…»

No comments:

Post a Comment

wibiya widget