Friday, November 4, 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ..ΜΕ 153 "NAI" ΠΗΡΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή όταν ο Γεωργιος Παπανδρεου -που εδω τον βλέπετε στην αγκαλια του Παππού του -έλεγε ότι,απο τον παππού μου κληρονόμησα ένα ρολόι και απο τον πατέρα μου μόνο το..ΟΝΟΜΑ του..
Με μια ομιλία που κυριολεκτικά συγλόνισε τους πάντες,ο Γιωργος Παπανδρέου  πήρε  με  153 ΝΑΙ  ψήφο εμπιστοσύνης...
Η Ομιλία του πρωθυπουργού  συσπέιρωσε το ΠΑΣΟΚ,και επανέφερε στην τάξη όλους όσους απειλούσαν με αποχή ή αρνητική ψήφο στην κυβερνηση ..

http://efhmeris.blogspot.com/2011/11/blog-post_04.html  <ΔΕΙΤΕ το συγκλονιστικό τέλος της ομιλίας..

 Ο  Χρ.Παπουτσής χαρακτηρισε την ομιλία ,ορόσημο πρωθυπουργικής ομιλίας στην ιστορία του τόπου,και ο κ. Μπεγλίτης, δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός ΄εχει όραμα και έιναι ένας μεγάλος ηγέτης.
Papadreou-Venizelos-Vouli-Psifos-Empistosinis

Νέα σελίδα στην πολιτική ζωή της χώρας ανοίγει η υπερψήφιση της κυβέρνηση με 153 ψήφους και 145 κατά. Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός, στην ομιλία του στη Βουλή, λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας, η ψήφος εμπιστοσύνης είναι εντολή για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας και ανακοίνωσε ότι το Σάββατο το πρωί θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα τον ενημερώσει σχετικά. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο η θητεία της κυβέρνησης ενότητας θα διαρκέσει μέχρι τον Φεβρουάριο, ώστε να εξασφαλιστεί με μια ισχυρή κυβέρνηση η ψήφιση της δανειακής σύμβασης και η εξασφάλιση της 6ης δόσης.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωσή του τόνισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου απέρριψε όλες τις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δείχνοντας τις προθέσεις του για τις διουρητικές συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, ζήτησε εκλογές.

Την πρόταση Παπανδρέου για ευρύτερη συνεργασία , απέρριψαν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ΛΑΟΣ ζήτησε κυβέρνηση με πολιτικά πρόσωπα και όχι τεχνοκρατών ώστε να εκπροσωπηθεί η χώρα με τον καλύτερο τρόπο στις επικείμενες διαπραγματεύσεις με την τρόικα για τα μέτρα που θα περιέχει η νέα σύμβαση.
Η ομιλία Παπανδρέου επέδρασε καταλυτικά στην απόφαση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, καθώς ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν και οι μέχρι τελευταίας στιγμής αμφισβητίες, Δημήτρης Λιντζέρης, Εύα Καϊλή, αλλά και η Λούκα Κατσέλη που πρόσφατα είχε διαγραφεί, αλλά με τη θετική της ψήφο  επανήλθε στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, με απόφαση του Πρωθυπουργού.

Την ικανοποιήση τους εξέφρασαν με δηλώσεις τους κυβερνητικά στελέχη, ενώ ενδεικτικό του ενδιφέροντος που παρουσίαζε η ψηφοφορία, ήταν η παρουσία στη Βουλή, τηλεοπτικών συνεργείων και δημοσιογράφων από τον κόσμο.



ΠΗΓΕΣ: ERT.GR



No comments:

Post a Comment

wibiya widget