Sunday, November 27, 2011

TI ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ στη Μελβούρνη; Ελληνες!!!!

Τη λένε Ελένη ή Ολίνα  και εκείνον Γιάννη!!! Εφτασαν στη μελβούρνη την περ.Παρασκευή και μεχρι την Κυριακή βράδυ 27/11/11 βρίσκονται και συζητουν μόνο με "Σιλλά"...Έλληνες. Φυσικά είναι ξετρελλαμένοι με τη φιλοξενία του Γιωργου Αβτζόγλου και της κόρης του Μαρίας.


Το φαγητό  στην ταβέρνα "Ντίνος",του Κώστα Παππά και των παιδιών του εκτιμήθηκε ιδιαίτερα,καθως και το "φίς εντ τσιπς " στο Ελληνικό μαγαζί του Ώκλη  και τα υπέροχα σουβλάκια και άλλα μεζεκλίκια στη ΒΑΝΙΛΛΑ του Θανάση Σπανού..

Περπάτησαν στην Ολίντα σε μια βροχερή μέρα αλλα τους άρεσε πολυ το τοπίο..και έβγαλαν πολλες φωτογραφίες..
Ολίνα -Μαρία

Ένα καλό φαί,πάντα αναθερμαίνει παλιές και νέες φιλίες.


(Αν αυτές τις φωτογραφίες τις έβλεπε η εγγονή του Βαγγέλη Γκουνή (η.. κουμπαρούλα μας δηλαδή)και έπεφτε στην τομάτα,σίγουρα θα ρωτούσε"πού κολλάει η τομάτα ..παππού"; και πράγματι δεν κολλάει αλλά σαν η πρωτη κόκκινη τομάτα που φιγουράρει αυτη τη στιγμή στον κήπο του Παναγιωτη Λεκκάκη,την αφήνω να την ιδούν και στην Κίνα..Τα συχαρίκια στον Πήτα και πάντα ..πρωταθλητής)
Για όσους ακόμα πιστεύουν ότι οι Κινέζοι είναι "..ένα και τίποτα"ας προσέξουν ότι ο Γιάννης ξεπερνάει τον κωστα Παππά κι ας φορά το καπέλλο του σέφ..
Καταλάβατε τη διαφορά; Και δεν είναι κοντός ο Κωσταντής...
Ο Δημητρης Παπαγεωργίου συνεργάστηκε στο παρελθόν με την εταιρία των φιλοξενουμένων και στη συνέχεια τη σύστησε στο φίλο του Γιωργο Αβτζόγλου και στην κόρη του Μαρία..Στη Μελβούρνη τα είπανε και θυμήθηκαν πολλά και για πολλούς απο τις εκθέσεις της Κίνας στις δεκαετίες 80-90 !!!¨ηταν μια ευχάριστη στιγμή για όλους..

Δεν είναι ο..Χριστός της Βραζιλίας ,είναι ο Γιάννη απο το Νίμπο που όταν αντίκρυσε τη Μελβούρνη απο την Ολίντα ,ανέβηκε στον τοίχο και νά το αποτέλεσμα...

Και για την φωτογραφία αυτή λεπτομέρειες δειτε πατώντας εδω.. http://efhmeris.blogspot.com/2011/11/blog-post_946.html

No comments:

Post a Comment

wibiya widget