Thursday, November 24, 2011

Τα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ γιορτάστηκαν στη Μελβούρνη..

Οι φίλοι του Παναθηναικού γλέντησαν στις 23 Νοεμβρίου ,σε γνωστή ταβέρνα της Μελβούρνης και ευχήθηκαν στην αγαπημένη τους ομάδα πάντα ψηλά και δυνατά..
Τη βραδυά αυτη μοίρασαν τα ημερολόγια του Παναθηναικού,άλλα δωρα και γενικά επικράτησε μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας,χαράς και κεφιού. Τα έσοδα της εkδήλωσης θα δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα... παντα τέτοια φίλοι μας.
Με σύζυγο και γιό.. ισόβια μέλη στον Παναθηναικό και με εισιτήρια διαρκείας έστω κι αν είναι στην Αυστραλία τί άλλο απο τον ΠΑΟ θα μπορούσε να προβάλει η Τζένη Μπαμπατσιά;

Ο φίλος μας Ντι Τζέυ
Προσθήκη λεζάνταΟ  λαοφιλής ραδιοεκφωνητής και γνωστός παραγωγός προγραμμάτων  του Ράδιο ΕΛΛΑΣ 3ΧΥ Νικος Καραδήμας με τον διευθυντή της Λαικής Τράπεζας Κύπρου στην Αυστραλία κ.Ευρυπίδη

Αν και Τρικαλινοί,οι Αχιλλέας Δήμου,Στέριος Δήμου και Λάμπρος Λάζος ,τα..εσπασαν χτες βράδυ στο γλέντι του Παναθηναικού..

Απο τα κορυφαία στελέχη του Παναθηναικού στη Μελβούρνη αλλά και πολύ αγαπητός ραδιοεκφωνητής και υπευθυνος των αθλητικών  και ταξιδιωτικών εκπομπων του ΡΑΔΙΟ ΕΛΛΑΣ- 3ΧΥ ο Κώστας Πατεράκης ήταν ο επικεφαλής της εκδήλωσης που έγινε στην "Αθηναική Ταβέρνα" στις 23 Νοεμβρίου 11 και εισέπραξε εύγε πολλά και παλαμάκια.. Μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη για τεχνικούς λόγους δεν μπορει να αναρτηθεί αλλα σύντομα θα μας μιλήσει για ολόκληρη την Αθλητική Ελληνική Μελβούρνη.. 
Δ.Παπαγεωργίου,κ.Πατεράκη και τζενη Μπαμπατζιά

Γρηγόρης Καγιάς,Πωλ και Δημήτρης Παπαγεωργιου.


Η κ. Καρελάκη μια ακόμα σύζυγος γνωστού επιχειρηματία στη Μελβούρνη , με την κ.Μπαμπατσιά ποζάρουν για το φακό της εφημερίδας μας..που την διαβάζουν πολύ..
                                            
  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΥΑ
  http://efhmeris.blogspot.com/2011/11/video.html

No comments:

Post a Comment

wibiya widget