Sunday, November 20, 2011

ΧΑΡΗΚΑΝ "ΗΧΟ και ΧΡΩΜΑ" ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Για ν α τιμηθει η Αδελφοποίηση Μελβούρνης- Θεσσαλονίκης ,στο "Ταουν  Χώλ" της πόλης μας δόθηκε χτες βράδυ (20-11-11) μια υπέροχη  μουσική εκδήλωση  με γενικό τίτλο "ΗΧΟΣ και ΧΡΩΜΑ". Κύριο χαρακτηριστικο της εκδήλωσης που υποστηρίχτηκε απο τη Δημαρχία,την Πολιτειακή κυβέρνηση και άλλες επιχειρησεις,ήταν η συμμετοχή νέων και καλων τραγουδιστων της Μελβούρνης..Έτσι με επικεφαλής τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Στέλιο Τσιόλα παρήλασαν και έβαλαν την καλλιτεχνική τους σφραγίδα στο κονσέρτο,οι Χρηστος Ιωαννίδης,Μιχάλης Κύριος,Στέλλα Σκούλου,Ανθή Σιδηρόπουλου,Νίκος Μυλωνάς,Σταυρίνα Δημητρίου,Στάθης Φουρναράκης,Σοφία Καραγιαννίδου,και Κώστας Δημακάκος. Οι πίνακες ζωγραφικής που εκτέθηκαν ήταν του Νίκου Σουλάκη

Ιωαννίδης-Μανδάλης μετα την παράσταση.Ο Χρήστος δεχεται συγχαριτηρια και δεν κρύβει τη χαρά του

Η νεαρή Στέλλα Σκούλου,εντυπωσίασε  και χειροκροτήθηκε πολυ απο τους παρευρεθέντες για την υπέροχη εμφάνισή της και δικαίως ανακηρύχτηκε η καλύτερη της βραδιάς. Πάντα ψηλά Στέλλα.. 


Γνωστοί παράγοντες και καλλιτέχνες της παροικίας μας φωτογραφίζονται για την εφημερίδαμας στα σκαλία του τάουν χώλ της Μελβούρνης .

Η υπέροχη Στέλλα Σκούλου,με τους γονείς της μετά το τέλος της εκδήλωσης..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget