Monday, February 27, 2012

ΠΑΕΙ κι αυτό το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.. Και πέρασαν αυτοί καλά..κι εμεις I dont know!!


Η φωτογραφία της χρονιάς  .. και ευγε στο "Νέο Κόσμο" και στο φωτογράφο του.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ κ.Παπαστεριάδης, εν μεσω της  πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κκ Τζούλιας Γκίλαρτ και Τόνυ Άμποτ...
Τι άραγε να σκέπτεται ο καθένας;

Ο πρόεδρος της Κρητικής Κοινότητας και της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Κρητων Αντώνης Τσουρδαλάκης είχε  πολύ δουλειά αυτο τον καιρό τόσο με το καρναβάλι,όσο και με τις συνεντεύξεις  στην ΕΡΤ για τα έργατου και των συγγενών του στους εορτασμούς της Κρητικής πατριάς στη Μελβούρνη..και μια μπυρίτσα είναι ότι πρέπει ..Γειά σου πρόεδρε..

Ασε τους Κινέζους να μιλούν για χίλιες λέξεις σε μιά φωτογραφία. Η φωτογραφία του Παναγιώτη Κ.
 μυθιστόρημα βγάζει!!
Ο Ηγέτης των Ελλήνων φαίνεται να ξεκαρδίστηκε στα γέλια όταν η πρωθυπουργός του ανακοινωσε  την προσφορά  της κυβέρνησης των 2 εκατομμυρίων για την ανέγερση Πύργου στο χωρο που βρίσκεται σήμερα η Κοινότητα.. Φημες που κυκλοφορούν ότι για να πάρουμε(;) τα χρήματα πρέπει να κάνουμε "γαργάρα" την απόφαση της κυβέρνησης της Αυστραλίας να αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, δεν φαίνεται να ευσταθουν και αποδίδονται μάλλον στη ζήλεια  πρωην ηγετών  της Κοινότητας..


:) Τα σχόλια περισσεύουν όταν τα πρόσωπα τα λένε όλα.. !!! 



Εντυπωσιακή η πρωτοσέλιδη φωτογραφία του Νέου Κόσμου και ειλικρινή για πολλούς και τα αναστενάγματα  για την ΕΛΛΑΔΑ μας.. 


Επι τέλους ...να και ενας άνδρας να μη τρεχει κοντά  στην Αυστραλέζα πρωθυπουργό . Ο Θεοφιλέστατος και θρησκευτικός ηγέτης της τριτης μεγαλύτερης Ελληνικής Πολιτείας  Επίσκοπος κκ.Ιεζεκιήλ όχι μόνο δεν έτρεχε κοντα στην κ Γκίλαρντ για αυτόγραφο ή μια φωτογραφία ,όπως έκαναν πολλοί ...ηγέτες μας ,με τη στάση του υποχρέωσε  τη Τζούλια να πάει αυτη για μια φωτογραφία  δίπλα του!!! Εύγε δέσποτα..ποτέ ένας δεσπότης δεν εγείρεται για καμμιά γυναίκα..Πληροφορίες ότι η πρωθυπουργός του φίλησε το...χερι,μάλλον δεν ευσταθουν... ¨Ολα τα εύγε στο φωτογράφο..

Στις άλλες φωτό η κομψοτάτη και γλυκυτάτη πρωθυπουργός  χαιρετα με ιδιαίτερο στύλ παδιά και ηλικιωμένους..

]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

¨ολες οι φωτογραφίες και το παρακάτω κείμενο  ειναι παρμένα απο την έντυπη έκδοση  του Νέου Κόσμου Μελβούρνης ..Οι λεζάντες, για να μη περεξηγηθούμε εναι του δικού μας φωτογράφου, που υποκλήθηκε  στην ανωτερότητα του συναδέλφου του ..


ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
ΟΛΟΙ ΤΡΕΞΑΝΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΝ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΝΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ..ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΔΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΟΥΛΑ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΑΚΑΤ...ΤΙΠΟΤΑ ΝΤΙΠ..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ
ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ
ΚΟΥ ΚΟΥ ΛΩ ΘΗ ΚΕ
ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ..
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΑΡΑΛΙΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..
http://efhmeris.blogspot.com.au/2012/02/blog-post_1689.html
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙ ΕΔΩ
http://efhmeris.blogspot.com.au/2012/02/blog-post_6898.html

No comments:

Post a Comment

wibiya widget