Saturday, March 3, 2012

117.711 Ο ωραιος αριθμός μας..Σας ευχαριστούμε πολύ...


TOTAL PAGEVIEWS


Sparkline 117,711

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 
ΠΑΤΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΗΝ "ΕFHMERIS" ΣΑΣ.

Κοιτωντας πριν λίγο τα νούμερα πέσαμε πανω σε ένα νουμερο που διαβάζεται και απο τις 2 πλευρές και είπαμε να το αποθανατίσουμε και με την ευκαιρία  να σας ευχαριστήσουμε,που κάνατε την εφημερίδα μας πηγη ενημέρωσης και καθμερινή σας παρέα. Ειλικρινά έιναι μαγεία ,ειναι υπέροχο να βλέπεις κάθε δευτερόλεπτο  σε διαφορετική χωρα να βλέπουν τα ίδια ή και διαφορετικά κείμενα δεκάδες ή εκατοντάδες Έλληνες..
Προβολές σελίδων ανά χώρα
Ελλάδα
58.934
Αυστραλία
28.777
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
10.494
Γερμανία
8.105
Ρωσία
1.488
Κύπρος
967
Ηνωμένο Βασίλειο
794
Καναδάς
607
Γαλλία
453
Σουηδία
29

Οι 10 πρωτες χωρες ήταν οι παραπάνω λίγο μετα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου,(Κυριακή χαράματα 4 Μαρτίου2012)ωρα Ανατολικής Αυστραλίας ,αλλα και στη 01:34 χαράματα Κυριακής ο πίνακας έδειχνε τα παρακάτω νούμερα ανα χώρα.. Ειναι καταπληκτικο..

Αυστραλία
135
Ελλάδα
134
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
105
Γερμανία
49
Γαλλία
5
Ρωσία
3
Βέλγιο
2
Ισπανία
2
Ινδονησία
2
Σουηδία
2
.Ολοι εμεις που αγωνιζόμασστε για την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ αισθανόμαστε πολυ χαρούμενοι να επικοινωνούμε με τόσους συμπατριώτες την ίδια στιγμη και δε βρίσκουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε..
Σας καλουμε να έρθετε πιο κοντά και να μας γράφεται για ότι σας απασχολεί ή νομίζετε ότι πρέπει να μάθουν όλοι οι Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται.. 
Καλούμε επίσης όλους τους Ελληνομελβουρνιώτες να μας ενημερωνουν για τις διάφορες εκδηλώσεις τους κιαν θέλουν μια βάπτιση ένα πάρτυ,ένας γάμος να το δουν οι συγγενεις τους και οι φίλοι τους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο ας επικοινωνήσουν μαζί μας για να οργανωσουμε μια βιντεοσκόπηση. ¨ηδη τα πολλά βίντεο μας τα βλέπουν παντου.
Γράψτε μας στο Ε-μαίηλ  : efhmeris@gmail.com (θα το δειτε και κατω απο τον τίτλο μας και πατωντας με το ποντίκι,πάτε απ ευθείας στην απάντηση.  Αλλά αρκετα για τωρα.
Χίλια ευχαριστω και μια...νταλίκα λολούδια στην καθε μία και στον καθένα σας.. Τα λέμε.
EFHMERIS

No comments:

Post a Comment

wibiya widget