Sunday, March 4, 2012

Φωτογραφίες απο την παρουσίαση του έργου της κ.Φραγκούλη στη Μελβούρνη

Με τη Ρένα Φραγκιουδάκηπρωτη αριστερά και άλλους λογοτέχνες ,εκπαιδευτικούς και παράγοντες  της παροικίας μας  έγινε η παρουσίαση της Ιουστίνης Φραγκούλη Αργύρη και του έργου της την Κυριακή 4-2-12 στον 3ο όροφο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης..

Η κ.Φραγκουλη έχοντας αριστερά τον καθηγητη κ.Θανάση Σπηλιά και τη σύζυγό του Μαρία και δίπλα της τον ακούραστο  Σάκη Ζαφειρόπουλο απο το τηλεοπτικο κανάλι 31 και δεξιά την  Γεν.Πρόξενο κ Ελένη Λιανίδη ,παλιές φίλες απο την εποχή που η κ Λιανίδου υπηρετούσε στο Βανκούβερ..

Η Ιουστίνη έχοντας αγκαλιάσει  τον πολυ δραστήριο αρχισυντάκτη του Νέου Κόσμου ,διευθυντή του ΑΠΕ  και ραδιοκφωνητή του Ράδιου 3ΕΑ,,φίλο απο τα παλιά, Σωτήρη Χατζημανώλη και τον βετεράνο Δημήτρη Παπαγεωργίου απο το Μπλόγκ, ΕΦΗΜΕΡΙΣ

Η Ιουστίνη με την γνωστή συγγραφέα και ταμία της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Μελβούρνης κ. Μπαλούκα η οποία πριν λίγο καιρό είχε καλέσει και φιλοξενούσε στη Μελβούρνη την επίσης γνωστη συγγραφέα Αλεξάνδρα Συμεωνίδου.

Ο αειθαλής και μέγας πατριώτης παρουσιαστης του Δευτεριάτικου προγράμματος του 3CR στις 20:30 Βασίλης Παπαιωάννου,γνωτός και απο τις Γεωπονικές του δραστηριότητες στο πανεπιστήμιο Μελβούρνης σε μια υπέροχη φωτογραφία αποκλειτικά για τους τηλεαναγνώστες της  EFHMERIS μας..

O Θανάσης Σπηλιας καθηγητής πανεπιστημίου οπου παρουσίασε το έργο της κ.Φραγκούλη και απέσπασε  τα χειροκροτήματα  καισυγχαριτήρια όλων των παρευρισκομένων.. Μέρος της παρουσίασης δειτε ,κάνοντας κλικ
εδω 
http://efhmeris.blogspot.com.au/2012/03/blog-post_1923.html
Και ο πρόεδρος του υνδέσμου κ Ευθ, Χαραλαμπόπουλος

Η πάντα γοητευτική και αεικίνητη ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στη Μελβούρνη,Έμμα Παπαεμμανουήλ ,όπου με το σύχυγό της Αλεκο Μάρκελλο παρουσιάζουν κάθε Κυριακή την εκπομπή τους "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ απο την ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ,σε μια αναμνηστική φωτογραφία με το Δημήτρη Παπαγεωργίου.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget