Tuesday, April 24, 2012

Σύσφιξη σχέσεων Θεσσαλών Αυστραλίας και Ευρώπης»

Χορος στις 5 Μαίου 2012 στο Σύδνευ...
wpeaf85a8c.png
Με τα χρώματα της Τρικαλινής ομάδας στις γραβάτες τους και οι 2!!

 
Την Αυστραλία θα επισκεφτεί ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας και θα παρευρεθεί μεταξύ άλλων στην εορταστική χοροεσπερίδα της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Αυστραλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Σύδνεϋ Αυστραλίας το Σάββατο 05 Μαιου 2012, μετά από πρόσκληση που δέχτηκε η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Αυστραλίας κ. Παναγιώτη Σιώμο.

 
Κύριο θέμα της συζήτησης θα είναι μεταξύ άλλων η σύσφιξη των σχέσεων των δύο Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και η αλληλογνωριμία των μελών των δύο σωματείων, που στοχεύουν στη διάδοση και συνέχιση της παράδοσης, του πολιτισμού και της ιστορίας της Θεσσαλίας.

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης ιδρύθηκε το 2004 και η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Αυστραλίας ιδρύθηκε το 1999 ενώνοντας τους Συλλόγους Μετέωρα (1962), Χασίων (1971) και Ελασσόνας (1988). Αντίστοιχη συνάντηση προγραμματίζεται από την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης και με την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Καναδά στο Τορόντο Καναδά.





Βαγγέλης Κραπας


Το ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ


Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης "Βασίλης Τσιτσάνης" ανέδειξε το πέμπτο κατά σειρά Διοικητικό Συμβούλιο από την ίδρυσή της το 2004. Στις 11.03.2012 εξελέγησαν τα νέα όργανα διοίκησης της Ομοσπονδίας, των οποίων η σύνθεση έχει ως ακολούθως: Διοικητικό Συμβούλιο: κ. Γκίκας Διαμαντής (Πρόεδρος, Νυρεμβέργη), κ. Βόμπρας Γεώργιος (Α' Αντιπρόεδρος, Γκύτερσλο), κ. Μιχαλέ Σοφία (Β' Αντιπρόεδρος, Ντύσσελντορφ), κ. Kίτσιος Ιωάννης (Α' Γραμματέας, Νυρεμβέργη), κ. Καραμιχαηλίδης Γεώργιος (Β' Γραμματέας, Μπίλεφελντ), κ. Ράπτη Μαρία (Ταμίας, Νυρεμβέργη), κ. Μυλωνάς Κωνσταντίνος (Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων, Ντύσσελντορφ), κ. Φανή Στεργίου (Υπεύθυνη Νεολαίας, Κολωνία), κ. Λασπά Βασιλική (Μέλος, Σβάινφουρτ), κ. Τασίκα Έφη (Αναπληρωματικό μέλος, Γκύτερσλο), κ. Βράντζας Γεώργιος (Αναπληρωματικό μέλος, Ντύσσελντορφ), κ. Ευσταθίου Βασίλειος...
Από karditsalive.net
Απο πρόσφατη εκδήλωση Θεσσαλων στη Γερμανία.


Περισσότερα Θεσσαλικά και άλλα θέματα 


 Ελλήνων εκτός  Ελλάδας   διαβάστε εδω: 
http://www.evropaikovima.com/page4.html

No comments:

Post a Comment

wibiya widget