Sunday, April 22, 2012

Γκουτ Μόρνιγκ... απ τον Αντίποδα


Francois Hollande (left) and Nicolas Sarkozy
Francois Hollande (left) and Nicolas Sarkozy will go head-to-head in
 two weeks
 


To  πρώτο γκόλ για την αλλαγή στην Ευρώπη,μπήκε.  Το πέτυχε ο Ολλανδός !! 
Σ αντίθεση με την Ελλάδα που τα Κόμματα πλασσάρουν΄(ή οργανώνονται απο) άτομα με προσωπικά συμφέρονταα  και έχουν χάσει ..και τα αυγά και τα καλάθια, στη Γαλλία και τον υπόλοιπο κόσμο τα στρατόπεδα που ελέγχουν τον πλανήτη είναι
ΔΕΞΙΟ ή ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ...με τσόντα φασίστες ή ακροαριστερους... !! Ολα τα ΜΜΕ του κόσμου γράφουν σήμερα κέρδισαν τον πρωτο γύρο οι  Σοσιαλιστές του ...Ολλανδου. Δεύτερη η Δεξιά και  τρίτη δύναμη η Ακρα δεξιά  της λεπέν..
Σ αυτα τα στρατόπεδα πρέπει να χωρέσει και η Ελλάδα ...διαφορετικά το παιχνίδι χάνεται και απλά καποια λαμόγια με πολλά λεφτά ή ύποπτα συμφέροντα ,προσπαθουν να μπερδέψουν το λαό να αρπάξουν τα 800 χιλιαρικάκια αν εκλέξουν έστω και έναν ..κι έχε γεια γλυκειά πατρίδα..
Στο πολιτικό χάλι που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα κι ο ένας κοιτάζει πως θα εξοντώσει το διπλανό του ή να του βγαλει τα μάτια καταντά και λίγο τραγελαφικό να προσπαθεις να εκφράσεις άποψη...
Ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστει κάποιος νέος Αριστοφάνης να ξαναγράψει το " και χωρίς να το καταλάβουμε χάσαμε την Ελλάδα."
ΑΝΤΙΠΟΔΗΣ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget