Monday, August 20, 2012

Γρήγορες ματιές στο Φαίης Μπούκ






 


===================
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Φωτογραφία: Χαχαχαχαα
++++++++++++++++++++++++++++


Dim Papageorgiou
Χθες

Αρέσει στους Zoi TzartaNiovi Vandi και σε 6 άλλους.

    • Christina Anastasiadis Καλημέρα Δημήτρη, και όταν η συμφωνία ήταν έτοιμη να υπογραφείι πριν μερικά χρόνια...οι δικοί μας πολιτικοί τι έκαναν; Τώρα θα ήταν υπογεγραμμένη και η κατάσταση για τους Έλληνες θα ήταν πιο εύκολη!


++++++++++++++++++++++++++++++

‎..."Αυτήν την στιγμή όμως, ο μόνος επιχειρηματικός όμιλος που έχει καταθέσει σοβαρή πρόταση για το λιμάνι του Ρεθύμνου με πιθανή επέκταση του στα Δυτικά της πόλης, είναι η κοινοπραξία Τούρκικων συμφερόντων «Setour» δια του Αντιπρόεδρου της İbrahim Tamer Haşimoğlu. Έχει ήδη προηγηθεί τον Μάιο του 2012 η πώληση των δικαιωμάτων του Λιμανιού της Μυτιλήνης στην Τούρκικη αυτή κοινοπραξία και καθώς φαίνεται οδηγούμαστε σε μια αντίστοιχη και για το Ρέθυμνο πώληση των συγκοινωνιακών δικαιωμάτων θαλάσσιας διασύνδεσης του"...
***********************

Εικόνα προφίλ

Angela Karatsioli



Πριν από 37 λεπτά ...δυστυχως οι δυνατοί άνεμοι δεν ειναι σύμμαχοι στην κατασβεση της φωτιάς που μαίνεται στη Χιο, προκαλώντας βιβλικές καταστροφές...ας μεταφερουμε με τον αέρα τις ευχές μας για το λιγότερο δυνατό κακό, σε εναν πανεμορφο και ευλογημένο τόπο-μόνο στη Χίο φύεται η αυθεντική ευεργητική μαστίχα και τα εξαιρετικά μαστιχόδεντρα που φλέγονται αυτή την ώρα- αλλά και όπου αλλού αυτες τις ημέρες υπάρχει επικινδυνότητα... — με το χρήστη Anthi Limnioudi και 3 ακόμη στην τοποθεσία Γλυφαδα.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget