Sunday, September 16, 2012

Το σχόλιο του Θεμου Αναζτασιάδη ..στο ΘΕΜΑ

 
Ποιον κοροϊδεύουμε τώρα; Ενα κράτος που ποτέ δεν σταμάτησε τη λαθρομετανάστευση, ποτέ δεν μάζεψε τους λαθροπωλητές, ποτέ δεν νοιάστηκε για το ότι κανένα Ελληνόπουλο δεν μπορεί πια να παίξει στις αλβανοκρατούμενες παιδικές χαρές, ανακάλυψε... ξαφνικά ότι ο κίνδυνος προέρχεται από την εξτρεμιστική (ναι!), ακραία (ναι!) και απαράδεκτη (ναι!) ακτιβιστική δράση της Χρυσής Αυγής; Χωρίς παρεξήγηση: Απόλυτα αποκρουστική είναι για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο η εικόνα αφηνιασμένων ακροδεξιών να αναποδογυρίζουν τους πάγκους κακόμοιρων φτωχών ξένων. Στην πραγματικότητα όμως αυτή η εικόνα συγκαλύπτει την αληθινή, τη μεγαλύτερη και πολύ πιο δραματική. Αν ένας Ελληνας μικροπωλητής με ή χωρίς άδεια εμφανιστεί στα στέκια τους (που... είναι παντού) τρώει πολύ περισσότερο ξύλο απ’ τους κακόμοιρους φτωχούς ξένους, απ' ό,τι τα σπρωξίματα των ΤΕΜ (Ταγμάτων Εφόδου Μιχαλολιάκου!). Και για κάθε λαθραίο πάγκο που στήνεται από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ κυκλώματα, που έχουν τον απλό λαθρομετανάστη για δούλο, κλείνει ένα ελληνικό συνοικιακό μαγαζί. Η ανέχεια και η ακρίβεια σπρώχνουν τον άλλοτε νοικοκύρη Ελληνα να ψωνίζει από Κινέζο, να κουρεύεται σε Πακιστανό, να τρώει «βρόμικα» σε πάγκους Σουδανών που κάνουν και τον ποντικό σουβλάκι! Αρα, αν η Πολιτεία πλανάται πλάνην οικτράν νομίζοντας ότι ο βασικός εχθρός είναι η Χρυσή Αυγή (βολικό άλλοθι για την ανυπαρξία του κράτους θα ’λεγα), άλλο τόσο αυταπατώνται και οι Χρυσαυγίτες αν νομίζουν ότι για όλα τα δεινά του μέσου Ελληνα φταίνε οι τριτοκοσμικοί λαθραίοι! 

Λαθρομετανάστες υπήρχαν και το 2007 και το 2010, αλλά όσο ο κόσμος ζούσε καλά κανείς, ούτε η Χρυσή Αυγή, δεν τους πείραζε. Πρώτος φωνάζω χρόνια τώρα ότι θα προτιμούσα μια χώρα που να ανήκει στους Ελληνες, όπου θα κυκλοφορούμε σαν άνθρωποι και θα μπορούμε να κοιμόμαστε πάλι με τα παράθυρα ανοιχτά. Αλλά ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, για το δράμα που ζει τώρα όλη η κοινωνία το μπαλάκι δεν είναι στη λαθρομετανάστευση, αλλά στη... Χρυσή Δύση! Στα golden boys and girls της Ε.Ε., του ΔΝΤ κι όλων αυτών που μας έχουν μεταβάλει σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ! Και ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. Παρά ταύτα, συνεχίζουν την αισχρή, προσβλητική ΚΟΡΟΪΔΙΑ, άλλοτε να μας απειλούν μέχρις απελπισίας κι άλλοτε να μας παραμυθιάζουν ότι νοιάζονται για το καλό μας και περιμένουν... τις ευλογίες της Τρόικας! Που έφτασε στο απίθανα αισχρό σημείο να βάλει και θέμα εξαήμερου κι άλλα εξωφρενικά, λες και ισχύει αυτό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Δύσης, σαν να είμαστε Αφρική!

Αρα, είναι λάθος να ψάχνουμε αν για την άνοδο της Χρυσής Αυγής φταίει η λαθρομετανάστευση, αν φταίει -άκουσον άκουσον- ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή θέριεψαν τα ποσοστά του, ή αν φταίει η ίδια η Χρυσή Αυγή επειδή κάνει ενέργειες και «κόλπα» που πιάνουν στον πολύ κόσμο. Δεν έφτασε τυχαία η μισή Ελλάδα να έχει κάνει σλόγκαν το «θα πάω στη Χρυσή Αυγή» (για να βρω το δίκιο μου). Αν κάτι φταίει εκτός από το παράλυτο κομματικό κράτος της συμφοράς, είναι πρωτίστως η ΧΡΥΣΗ ΔΥΣΗ που μας εμπαίζει με τα golden boys and girls της Ε.Ε. και του ΔΝΤ! Ενα τίποτα θα ’ταν από οικονομικής άποψης το να ’χε δοθεί ένα τέλος στα βάσανα του ελληνικού λαού, με καθαρές λύσεις ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, όπως φώναζαν και οι Αμερικάνοι. Ψίχουλα κυριολεκτικά, μια που δεν είμαστε πια ούτε το 3% της ευρωπαϊκής οικονομίας. Κι όμως, ΕΠΑΙΞΑΝ μαζί μας, μας διαπόμπευσαν, μας διέσυραν, μας καθύβρισαν και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ μας ΕΠΝΙΞΑΝ οικονομικά ως εκεί που δεν παίρνει. Βάλαν ουσιαστικά την Ελλάδα σε ένα ιδιότυπο χρηματοοικονομικό εμπάργκο, μια που εδώ και ενάμιση χρόνο δεν κυκλοφορεί ευρώ στην αγορά. Δεν δίνουν τίποτα οι τράπεζες (που ακόμα περιμένουν την ανακεφαλαιοποίηση), δεν πληρώνει το κράτος τα οφειλόμενα, γδέρνουν τον φορολογούμενο μέχρι το κόκαλο. Κάπως ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ που οι ξένοι την παρακολουθούσαν απ’ τα ΠΛΟΙΑ τους και δεν επενέβαιναν. ΟΚ, και τότε είχαν ευθύνες οι ελληνικές κυβερνήσεις, αλλά όλοι, εκ των υστέρων, θεώρησαν απαράδεκτη τη μη παρέμβαση των «πολιτισμένων» Ευρωπαίων, ενώ τα στίφη των βαρβάρων ΣΦΑΖΑΝ ευρωπαϊκό χριστιανικό πληθυσμό. Το ίδιο γίνεται επί μια διετία τώρα πάνω στην ελληνική κοινωνία.

Τα αδιέξοδα που προκάλεσε η αναποτελεσματική πολιτική της ΧΡΥΣΗΣ ΔΥΣΗΣ ανέβασαν στα κάγκελα τον κόσμο, στον ουρανό τη Ριζοσπαστική Αριστερά και στα έδρανα της Βουλής την Ακρα Δεξιά. ΟΛΑ είναι αποτέλεσμα της τραγικής έλλειψης ευρωπαϊκής ηγεσίας και του υπόγειου ρατσισμού των Βορείων προς τους «καλοπερασάκηδες» μεσογειακούς. ΟΚ, η Χρυσή Αυγή αναποδογύρισε πέντε πάγκους ξένων κι έγινε -ορθώς- ο ΧΑΜΟΣ. Ε, η ΧΡΥΣΗ ΔΥΣΗ μάς αναποδογύρισε ολόκληρα τα σπίτια μας, τα μαγαζιά μας, τις ζωές μας και ξεπουλά σε δημοπρασίες την πατρίδα μας ποδοπατώντας ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ. Γι' αυτό τι κάνουμε;

No comments:

Post a Comment

wibiya widget