Monday, September 10, 2012

Tα Ελληνικά προιόντα σε έκθεση στη Μελβούρνη..


Με την παρουσία πολλων Ελληνων και Κυπρίων επιχειρηματιών ,άρχισε σήμερα στη Μελβούρνη η Αυστραλιανή  έκθεση γαστρονομίας όπου συγκέντρωσε παρα πολλούς ενδιαφερόμενους απο όλο τον κόσμο. Η EFHMERIS βρέθηκε στο μεγαλο εμπορικό πανηγύρι και συνάντησε αρκετούς απο τους επισκέπτες επιχειρηματίες αλλα και τους εδω αντιπροσώπους τους.  Συνομιλήσαμε μαζί τους, φωτογραφηθήκαμε,μας παρουσίασαν τα προιόντα τους και μεταφερουμε φωτογραφίες και βιντοσκοπήσεις ..Ευγενικοι, καλωσυνάτοι όπως ταιριάζει για τέτοιες παγκόσμιες συναντήσεις προσπάθησαν να παρουσιάσουν την καλύτερη εμπορική πλευρά της Ελλάδας και τα κατάφεραν ..

Τον πρώτο που συναντήσαμε και συνομιλήσαμε ήταν ο κ Δημήτρης Παπαδημητρίου  διευθυντής εξαγωγών  της γνωστης Ελληνικής εταιρίας ΠΕΡΛΑ  που διαθέτει το αρίστης ποιότητας αλάτι με το όνομα αυτό..
Ο κ. Παπαδημητρίου,με τον συνεργάτη του κ Θεοδωρο Καλύβα εξηγουν στον κ. Παπαγεωργίου για τη σκόνη morfat, όπου αναμειγνυόμενη με ανάλογη ποσότητα νερού δημιουργεί ένα καταπληκτικό παγωτό -γιαούρτι,πάρα πολύ επιθυμητό και εύγεστο..
Δειτε βίντεο
Έκθεση Τροφίμων Μελβούρνης. Δ.Παπαδημητρίου

 Ο Χρήστος Δέας ,στο περίπτερό του με κοπέλλες που πέρασαν απο εκει και ρωτούσαν για τα προιόντα της Χαλκιδικιώτικης εταιρίας του όπου οι δραστήριότητες της στην Αυστραλία είναι αρκετα καλές.

Ο Πέτρος Οικονόμου,απο την εταιρία ΔΕΛΤΑ με τον Χρήστο  Δέα και τον Δημήτρη Παπαγεωργιου απο την ΕΦΗΜΕΡΙΣ συζήτησαν αρκετά γυρω απο τησημερινή κατάσταση στην Ελλάδα,Αυστραλία και γενικά τις νέες προοπτικες που διαγράφονται για την μετά την κρίση εποχή στο Ελληνικό εμπόριο.

Δείτε τη συνεντευξη που έδωσε ο Χρ. Δέας για τους τηλεαναγνώστες της ''ΕΦΗΜΕΡΙΣ''



Και η έκπληξη της έκθεσης..η Laora απο την Ιταλία η οποία μαζί με το σύζυγό της Davide Alessio προμηθεύουν τον υπέροχο espresso MOCAOR και ζητουν αντιπροσώπους..Η έκπληξη είναι ότι η Λάουρα μιλά τη γλωσσα των προγόνων μας...ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..Kai  στο Βίντεο θα την ακούσετε να απαγγέλει του Ομήρου ‘‘ άνδρα μοι έννεπε..μούσα πολύτροπον όσμαλα πόλλα...’’
Όπως ακριβώς κάνουν και οι Έλληνες....έτσι·;ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔEITE
τη Laora να απαγγέλει Όμηρο .Στην έκθεση Μελβουρνης

CON NICHOLS,Marceting director  of NZ water WAIWERA ,and  VERGNANO CAFFE..Είναι Έλληνας και με τον φίλο του τον κ. Μαραγκό προμηθεύουν το βραβευμένο προαναφερόμενο Νεο Ζηλανδέζικο νερό και τον Ιταλικό καφέ σε Αυστραλία και Σιγκαπούρη....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO > Ο Con Nichols apo Πάτρα με νερά Νεας Ζηλανδίας


Ο Chris Maragos,(αριστερα)είναι ο αντιπρόσωπος και διευθυντής των εταιριών Waiwera  kai CAFFE VERGNANO  στη Σιγκαπούρη..Δίπλα του ο γνωστός επιχειρηματίας της Μελβούρνης, Γιώργος Αβτζόγλου ο οποίος πέρα απο το εργοστάσιο εσωρούχων που διευθύνει  ασχολείται και με το εμπόριο απο Κίνα...
Αρκετοι επισκέπτες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Ο διευθυντής της μεγάλης εισαγωγικής εταιρίας ΤIRNAVOS IMPORTS,κ.Αχιλλέας Τσούκρας, φωτογραφίζεται με την αγαπημένη του κόρη Ελεονόρα..(κέντρο) και την υπεύθυνη εξαγωγών ττης γνωστής Ελληνικής εταιρίας κρασιών ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ (και κάτω)
Ο διιευθυντης της  TIRNAVOS IMPORTS,κ Αχιλλέας Τσούκρας μπροστά στο περίπτερο με την διευθύντρια εξαγωγων της ρετσίνας ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ .κ. Παβλίνα Παντελιάδου..


Ανάμεσα στους επιχειρηματίες που έφτασαν στην Αυστραλία είναι και ο γόνος της μεγάλης οικογενείας των Κατσάρων απο τον Τύρναβο Νίκος Κατσάρος,,, Ο κ Νίκος παράγει το γνωστό ούζο και τσίπουρο Κατσάρας  που άρχισε ο παππούς του πριν πολλά χρόνια.Ήταν ο ίδιος που έδωσε και το όνομα ΟΥΖΟ!!! Στα δεξιά του βρίσκεται η σύζυγός του κ. Ζωή Κατσάρου  και δίπλα του η Βικη Τσούκρα, εκ των διευθυντων πωλήσεων της Εισαγωγικής Τύρναβος και αριστερά,η κ. Παβλίνα Παντελιάδου διευθύντρια πωλήσεων εξωτερικού της γνωστής ρετσίνας Μαλαματίνα, .

Πολλά τα περίπτερα και πολλλές οι ωραίες περουσίες  που ήθελαν να φωτογραφηθούν για την EFHMERIS...

...και για την εταιρία του κ Νίκου Κατσάρου....

Ο νεαρός που περικυκλώθηκε απο τα πιο όμορφα κορίτσια της έκθεσης έφτασε απο τη Χαλκιδική και  είναι εκ των διευθυντών της Ελληνικής εταιρίας ελαιών και πακεταρισμένων πιππεριων ,ΔΕΑΣ .  Το όνομά του ,Χρήστος Δέας..

Ο κ Αβτζόγλου ενώ συνομιλεί  με Ισπανό επιχειρηματία,ενω στην κάτω φωτογραφία δοκιμάζει μία απο τις πολλές Ιταλικές πίτσες που διαρκώς προσφέρουν οι διάφοροι πιτσαδόροι..


Και οι πίτσες των γνωστών καταστημάτων της Αυστραλίας  CUCINA.. Super!!!


Και για τα κουφέτα τα καλύτερα της ιταλίας και της Μάγκνα Γκρέτσια ,που διευθύνουν τα δύο λευκοντυμένα αδελφάκια Ροζάννα και Γιοβάνα.. Καλές δουλειές σε όλους και όσοι θέλετε να εμφανιστείτε στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ που διαβάζεται και ...ακούγεται σε όλο τον κόσμο γράψτε μας
efhmeris@gmail.com , ή τηλεφωνήστε μας στο  +61 458593452..ΔΠ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ



No comments:

Post a Comment

wibiya widget