Thursday, November 22, 2012

Κύριοι ατυχήσατε.. Του Γεωργιου Λυράκου



..μας βάλανε να κάνουμε παιδιά για να βγει η Ελλάδα από το δημογραφικό πρόβλημα, αναγκαστήκαμε να πάρουμε δάνειο για να μπουν σε σπίτι τα παιδιά, πήραμε δήθεν αφορολόγητο αυτοκίνητο για να μεταφέρουμε τα παιδιά, τα γράψαμε σε φροντιστήρια και δραστηριότητες για να τα κάνουμε άξιους και ανταγωνιστικούς Ευρωπαίους πολίτες,

και τώρα: - 400 ευρώ έκαστος μείον στο μισθό, αντί για επιστροφή φόρου πάμε σ

τις 5000 φόρο, γιατί αφού έχουμε παιδιά έχουμε κατά τη γνώμη τους και να τα ζήσουμε, κεφαλικό φόρο 800 ευρώ αφού πήραμε σπίτι για τα παιδιά, 300 ευρώ τέλη κυκλοφορίας αφού πήραμε αμάξι να μεταφέρουμε τα παιδιά, και 1100 στεγαστικό αφού η τράπεζες δεν νοιάζονται για τη μείωση μισθού.
Και σας ρωτώ
Αν εγώ που ως ψυχολόγος κάνω μερικές ασκήσεις χαλάρωσης και ψυχοθεραπεία για να το αντέξω, όλοι οι υπόλοιποι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι πως θα το αντέξουν?
Αλλά όλοι εσείς κύριοι Βουλευτές παίρνετε 3 συντάξεις και μισθούς, έχετε τα παιδιά σας σε κολέγια του εξωτερικού οπότε γιατί να μην λέτε πως αφού κάναμε τα παιδιά μπορούμε να τα ζήσουμε.
Αλλά μάλλον θέλετε να γίνουν όλα μας τα παιδιά εργάτες αμόρφωτοι , για να μην έχουν φωνή να εξεγερθούν και να μπορούν πιο υποτακτικά να υπηρετούν τα όποια σχέδια των ξένων που ποθούν διακαώς να αρπάξουν τα σπίτια μας και τη γή των προγόνων μας.

Κύριοι ατυχήσατε όμως, γιατί προλάβαμε και μορφωθήκαμε και έχουμε άποψη, και έχουμε γνώση της ιστορίας μας και του τι πετυχαίνει ένας λαός με τον αγώνα.
Οπότε προσέξτε γιατί η εξέγερση θα έλθει όταν νομίζετε πως μας εξαθλιώσατε,
καθώς μέσα από τις στάχτες ο άνθρωπος βρίσκει ανείπωτη δύναμη να παλέψει .

Λυράκος Γεώργιος
Πατέρας τριών αυριανών ελλήνων





Το δανειστήκαμε απο τη σελιδα στο ΦΒ της  Feredourou Vera

No comments:

Post a Comment

wibiya widget