Tuesday, November 20, 2012

Πένθη.-Θάνατος ομογενή στη Μελβούρνη



Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ¨Ελληνα ςτης Μελβούρνης ,όταν έπεσε απο τη σκεπή του σπιτιού του στο Ντονκάστερ,όταν ανέβηκε να κάνει κάποιες επιδιορθωσεις προχτές Δευτέρα.
Νεκρός είναι ο Βαγγέλης Γιαννίκος,68 ετών απο τη Σπάρτη..
Ο αποθανών ήταν πολύ αγαπητός στον Ελληνισμό της Μελβούρνης και λύπησε αφάνταστα την σύζυγό του τα παιδιά του,τα εγγόνια του και τους φίλους του ..
Με πίκρα και οδύνη μας μίλησε γιαυτον ο πλέον αγαπημένος απο τους φίλους του Γιώργος Ψάλλας..
"Είμαστε ,είπε σαν αδέρφια, απο τότε που πήρα κι εγω μια μικρή φάρμα και ο Βαγγέλης που είχε φάρμα στο Γουόμπαρτον με καθοδηγούσε ενώ πηγαίναμε συχνά στη φάρμα του για κυνήγι που μόνο τους αδερφούς του επέτρεπε..
Ότι και να σας πω είναι ελάχιστα να περιγράψω τον πόνο μου, πόσο καλός άνθρωπος ήταν ο Βαγγέλης και που πάντα έτρεχε παντου να βοηθήσει όπου τον χρειάζονταν.. 
Ετρεχε σαν το Βέγγο παρ ότι ειχε αποκαταστήσει τα παιδιά του να τους φροντίσει τους αυλόγυρους, επισκέπτονταν συχνά το γηροκομείο φροντίδα του Ντονκάστερ και ήταν υποστηρικτής κάθε καλης ενέργειας στην κοινωνία.
Στη σύζυγότου, στα παιδιά του στα εγγόνια στα αδέλφια του και στους άλλους συγγενεις και φίλους του στελνουμε τα πλέον ειλικρινή συλλυπτήρια.."κατέληξε ο Γ.Ψάλλας.
Τα συλλυπητη΄ρια στελνει  και η  EFHMERIS μας.

1 comment:

  1. Τα συλλυπητηρια και αιωνία η μνήμη σου αγαπητε συμπατριώτη που τόσο πρόωρα έφυγες.Θα σε θυμόμαστε παντα..
    ΕΝΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ

    ReplyDelete

wibiya widget