Friday, January 3, 2014

"ΡΙΦΙΦΙ" (;)στο δωμάτιο της Ντόρας και Κούβελα..στη Μελβούρνη


Μελβούρνη.
Αναστατωμένη και αγανακτησμένη εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη,στη σύναξη που οργάνωσε προς τιμή της η Επισκοπή Μελβούρνης  λέγοντας ότι κάποιος ή καποιοι μπήκαν στο δωμάτιό του ξενοδοχείου όπου διαμένει με το σύζυγό της κ. Κούβελα  και  αφήρεσαν πολύτιμα αντικείμενα..
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών  η οποία βρίσκεται για ιδιωτική επίσκεψη στην Αυστραλία δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με κυβερνητικά στελέχη και άλλα πρόσωπα, ενω χτες έπινε με την κόρη του συζύγου της καφέ στη Βανίλλα του Θανάση ...
 Στο μεταξύ σήμερα και αύριο θα τη δεξιωθούν τα δυο Κρητικά σωματεία  στη Μελβούρνη Κρητική Αδελφότητα και Κρητική Κοινότητα..
Η Ελληνική παροικία δεν δίνει και μεγάλη σημασία στην επισκεψη Ντόρας- Κούβελα θεωρωντας το θέμα οικογενειακή επίσκεψη αλλα στο παρασκήνιο οργιάζουν οι φήμες για πολλά και διάφορα  που η EFHMERIS δεν θέλει να ασχοληθεί  προς το παρων θεωρώντας τα κουτσομπολιά...
"Αφήστε να φύγει πρωτα και θα τα πούμε απο εβδομάδα" έλεγαν άνθρωποι που δεν "πολυπάνε όσους συνοδεύουν το ζεύγος " .
Την κ Ντόρα συνοδευει ο ηγέτης των Νεοδημοκρατων Αυστραλίας κ. Τσουχαντάρης,ενώ άλλα στελέχη λέγεται ότι πήραν εντολή να μή την πλησιάσουν ..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget