Saturday, January 4, 2014

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ-Τιμές και γλέντια για τη Ντόρα απο τους Κρήτες..

ΔΕΙΠΝΟΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης και η Κρητική Αδελφότητα Μελβούρνης ύπο την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών διοργάνωσαν Δείπνο προς τιμή της τέως Υπουργού Εξωτερικών και τέως Δημάρχου Αθηνών κας. Ντόρας Μπακογιάννη και του συζύγου της κ. Ισίδωρου Κούβελου.

Ο Δείπνος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στο Κρητικό εστιατόριο ΜΥΘΟΣ όπου τα Μέλη των Κρητικών Σωματείων είχαν την ευκαιρία να την γνωρίσουν από κοντά και να ανταλλάξουν ευχές. 


 
Ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης με την 
κ.Ντόρα Μπακογιάννη η οποία δείχνει τα αναμνηστικά δώρα που της πρόσφεραν..

Ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης , Ο Πρόεδρος της Κρητικής Αδελφότητας κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης κ. Δημήτρης Παπαδημητράκης της παρέδωσαν αναμνηστικά δώρα.

Στον σύντομο αλλά μεστό λόγο η κα. Μπακογιάννη ευχαρίστησε τα Κρητικά Σωματεία της Μελβούρνης και ευχήθηκε το 2014 να είναι ένα δημιουργικό έτος γεμάτο υγεία και χαρά για όλους ενώ επανέλαβε αυτά που είχαν ειπωθεί και σε συνεντεύξεις στο τύπο λέγοντας ότι το 2014 θα είναι η χρονιά που θα αρχίζει η Ελλάδα να βγαίνει από την κρίση που την ταλανίζει

Τον Δείπνο τίμησαν με την παρουσία τους και ο Δήμαρχος Manningham κ. Δημήτρης Γρίβας, Ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής κ. Δημήτρης Μηνάς, Ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ένωσης κ. Δημήτρης Βάρνας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αθανάσιος Τσουχαντάρης και ο Σύμβουλοι της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ.κ. Μαρίνος Πιρπίρης και Νικόλαος Κουκουβιτάκης.

Απο το ΦΒ του Αντώνη Τσουρδαλάκη

1 comment:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,,,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ !

    ReplyDelete

wibiya widget