Tuesday, August 5, 2014

"Αυτοκτόνησε" και αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός. "Εφιάλτης" στη Λεωφόρο! (VIDEO)

`Εφιάλτης` στη Λεωφόρο! `Αυτοκτόνησε` και αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός "πάτησε" την Σταντάρ Λιέγης, προηγήθηκε, είχε δύο 

δοκάρια και πολλές ευκαιρίες, ωστόσο πλήρωσε την αμυντική αδράνεια

 σε δύο περιπτώσεις και μετά την ήττα με 2-1 στη Λεωφόρο αποχαιρέτισε

 το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το LIVE του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του από το 1ο λεπτό. Η πίεση απέφερε καρπούς στο 16΄ όταν ο Μπεργκ έκλεψε τη μπάλα και στην προσπάθεια του να πασάρει στον Ζέκα, αυτή κόντραρε στα πόδια του Αρσλάναγκιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Καβασίμα.

8 λεπτά αργότερα οι "πράσινοι" έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο τερματοφύλακας της Σταντάρ έδιωξε εξαιρετικά στο μακρινό σουτ του Μπεργκ. Ο Παναθηναϊκός παρέμενε ψηλά στο γήπεδο ψάχοντας το δεύτερο γκολ, ωστόσο το πλήρωσε σε δύο αντεπιθέσεις των Βέλγων. 

Στο 36΄ο Ντε Καμάργκο έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα και ο Μπομπό με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Κοτσόλη. Αυτή ήταν η πρώτη τελική προσπάθεια των Βέλγων στο παιχνίδι και σα να μην έφτανε αυτό κατάφεραν να σκοράρουν και στην δεύτερη.

Στο 42΄ο Εμποκού με ένα τρομερό σουτ από πλάγια θέση έξω από την περιοχή έκανε το 1-2 και υποχρέωσε την ελληνική ομάδα να κυνηγάει δύο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τον Παναθηναϊκό να απειλεί για πρώτη φορά με τον Μπεργκ στο 68΄. Αυτή η φάση,όμως, έδωσε πνοή στην ομάδα του Αναστασίου που μέσα σε δύο λεπτά άγγιξε δύο φορές την ισοφάριση. Στο 70 ο Ντίνας μετά από ατομική προσπάθεια και στο 72 ο Σίλντενφελντ μετά από κόρνερ έστειλαν τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καβασίμα.

Στο 78΄ο Ιάπωνας τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Ατζαγκούν στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία των "πρασίνων" που μετά από αυτό το αποτέλεσμα θα συνεχίσουν στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες (56 Κλωναρίδης) (65' Ντίνας), Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς (56' Καρέλης), Μπεργκ.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Καβασίμα, Τειχέιρα, Σιμάν, Σταμ, Βαν Νταμ, Ντε Καμάργκο, Μπομπό (71' Αϊντάρεβιτς), Καρσελά (54' Γουάτ), Αρσλάνιτς, Μπιά (19' Μποκού), Λουμάντζα. 

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στο 94΄για την Μπάτε

Παναθηναϊκός: Ξαφνικό πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση

Αναστασίου: Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε!

“Πράσινες” αλλαγές! Λεωφόρος... δόξας για Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Αφιέρωμα της UEFA στον "ερυθρόλευκο" Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Η πρόκριση σημαίνει 5 εκ. ευρώ!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget