Thursday, January 1, 2015

3 ΣΧΟΛΙΑ Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗ για Τσίπρα που δεν γνωρίζει τον.. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!! κ.α.


Giorgos Petalotis

Σήμερα για άλλη μια φορά ο ΤΣΙΠΡΑΣ είδε τις αιτίες της καταστροφής από το 2009 και μετά. Είναι γνωστό εξάλλου ότι πριν τον Οκτώβριο του 2009 δεν υπάρχει ιστορία, ούτε ανθρωπότητα .Απο εκεί αρχίζουμε και μετράμε, πριν υπήρχε ο παράδεισος γιαυτό δεν ασχολούμαστε.
Είδε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,άντε και Σαμαρά - Βενιζέλο, ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ όμως δεν υπήρξε με την περίφημη πενταετία του απόλυτου εκτροχιασμού, δεν τον άκουσε καν.
Είδε ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και αγορές που θα μας δάνειζαν (Ρώσους. Κινέζους να υποθέσω), όχι όμως ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ και ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (η οικονομία της χαρτοπετσέτας).
Είδε την ΕΛΣΤΑΤ επί ΠΑΣΟΚ, η οποία έγινε ανεξάρτητη Αρχή και όχι την ΕΛΣΤΑΤ Καραμανλή που "ξεφούσκωσε" το έλλειμμα περίπου 13 μονάδες από το πραγματικό.
Δεν είδε καθόλου την ΕΚΘΕΣΗ του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου που αποδίδει την αλήθεια με τα πλαστά στοιχεία της ΝΔ , την οποία εξάλλου με απόλυτη συνέπεια στην διερεύνηση της αλήθειας , οι ευρωβουλευτές του δεν ψήφισαν.
Η απόλυτη προστασία στον Καραμανλή ή αλλιώς "ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ".
Ειδικά τώρα που η αδέκαστη νεοΣΥΡΙΖΑία Χρυσούλα ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ θα μπορέσει να εισηγηθεί και επισήμως ως κυβερνητικό στέλεχος την επαναφορά της θανατικής ποινής, ειδικά για τον Παπανδρέου.
** ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ 28/12
Να περιμένουμε ακόμη το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ να εκδώσει Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου υπενθύμισης στον κ. Σαμαρά ότι όλα, μα όλα, όσα ανέφερε στη χθεσινή αυτοσυνέντευξή του ήταν μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ (η λέξη Παπανδρέου ας παραλειφθεί εν ανάγκη).
Υ.Γ. Και για τις συγκρίσεις, κ.ΣΑΜΑΡΑΣ έδωσε μαγνητοσκοπημένη "συνέντευξη" σε δύο δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ, ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αντιστοίχως είχε δώσει ζωντανή συνέντευξη σε δημοσιογράφους του ΜΕGA , ANT1, ALPHA, SKAI και NET.

***
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, η Δήμητρα Λιάνη, η Λιάνα Κανέλλη, η ιστοσελίδα iskra της αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ και διάφοροι άλλοι πιο σοβαροφανείς "ανησυχούντες" ξιφουλκούν με "Γιωργάκη" , "ζουρλομανδύες στο ΠΑΣΟΚ" , "ανέκδοτα" και "διασπαστές".
Με μια θέση Παπανδρέου στο Επικρατείας, πόσο πιο ήρεμοι θα ήταν , αυτοί και πολλοί άλλοι ...

*Ο Γ.Π ΄ήταν υπουργός επι πρωθυπουργίας Γ.Παπανδρέου ΦΒ (30/12)

No comments:

Post a Comment

wibiya widget