Friday, January 2, 2015

«Βρέχει» παραιτήσεις απόψε στο ΠΑΣΟΚ Τρικάλων. Παραιτήθηκε η μισή Ν.Ε.


ΤΡΙΚΑΛΑ(2/1/2015, 21:41) 
Ποιοι προσχωρούν στο νέο κόμμα του Γ. Παπανδρέου. Επιστρέφει στην πολιτική ο Χρ. Μαγκούφης

Κύκνειο άσμα  για το ΠΑΣΟΚ Τρικάλων καθώς σήμερα το βράδυ αναμένονται οι παραιτήσεις αρκετών μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay, τις παραιτήσεις τους θα υποβάλλουν στην αποψινή συνεδρίαση της ΝΕ ο γραμματέας Θωμάς Χαχάμης, ο αναπληρωτής γραμματέας Βασίλης Μπουλούτσος καθώς και τα μέλη μέλη του οργάνου Σωτήρης Καραγεώργος, Ζωή Χατζηθωμά και Σωτήρης Παπαχρήστος, ενώ την πρόθεσή της να παραιτηθεί εκδήλωσε και η Θεοφανία Χασιώτη.
Στο μεταξύ στην Αθήνα μεταβαίνει αύριο ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Χρ. Μαγκούφης ο οποίος επέστρεψε από τη Γερμανία.
Ο κ. Μαγκούφης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Γ. Παπανδρέου και αύριο θα  συναντηθεί μαζί του προκειμένου  να κλείσει η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του νέου Κόμματος.
Όπως έχει γράψει ήδη το trikaladay το νέο κόμμα του Γ. Παπανδρέου που μάλλον θα φέρει το όνομα «Κίνημα Αλλαγής» με έμβλημα ένα κόκκινο γαρύφαλλο, είναι έτοι8μα να το ακολουθήσουν πολλά και γνωστά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΠΚ, όπως ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Γ. Σπαθής, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Θ. Τσιάρας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καλαμπάκας, Δημ. Κόττης, ο πρώην δήμαρχος Καλαμπάκας Αντ. Πινιάρας, η δικηγόρος Εμμυ Μιζάκη η οποία αναμένεται να είναι και υποψήφια βουλευτής, ο πρόεδρος τοπυ Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων Χρ. Ρουσιαμάνης, το πρώην μέλος της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Χρ. Τζιώλης.
Να σημειωθεί ότι αύριο που θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση ίδρυσης του νέου κόμματος από τον Γ. Παπανδρέου κατά πάσα πιθανότητα θα δημοσιευτεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και κείμενο με υπογραφές Τρικαλινών στελεχών που στηρίζουν το νέο πολιτικό φορέα.
Φωτό από την πρόσφατη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Φρούριο

No comments:

Post a Comment

wibiya widget