Sunday, May 29, 2016

Οι ΆΓΙΟΙ ΠΑΤΈΡΕΣ αρνούνται να δεχτουν τις ΜΗΤΈΡΕΣ .ΓΙΑΤΙ;



Η πλατεία Τρικάλων μετετράπη σε ναό και πλημμύρισε από ράσο φόρους Προς τιμήν της νεκροκεφαλής Βησαριωνος!

Σε μια εποχή που ο λαός δεν έχει που την κεφαλήν κλείνει οι βαριοφορεμενοι σε χρυσαφικά και κρέατα καταλαμβανουν τις πλατείες και με σιγονταρισμα αδίστακτων πολιτικων κουβαλούν νέκροκεφαλες και τις πλασάρουν σαν θαυμάτουργες. Δυστυχως δεν έχει άδικο ο κ.Μάρκελος που έγραψε ότι η υποστήριξη τέτοιων καταστάσεων από τους πολιτικούς είναι χειρότερη από παιδεραστία. Ντροπή.

Ακούστε τους μελίρυτους λόγους των καλοπερνώντων χρυσοστόλιστων που με έξοδα του λαού περιφέρονται ανά την επικράτεια με νέκροκεφαλες και τους γίνονται τιμές από στρατό. αστυνομία ,μπάντες του Δήμου και τους ίδιους τους δημάρχους και περιφεριάρχες οι οποίοι κάνουν το παν να μαντρωσουν λαό και κατώτερο κλήρο, προς τέρψιν των χαραμοφάηδων οι οποίοι κοστίζουν δις για να μας προσυλιτίζουν από μικρά παιδιά.
Σε μια εποχή που οι επιστήμονες λένε ακριβώς πως δημιουργήθηκε το σύμπαν.,και κάνουν το παν να ενημερώσουν τον άνθρωπο αυτοί τρομοκρατούν χυδαία τα πλήθη με την υποστήριξη των αιρετών ηγετών.
Και η ασέβεια τους προς το προβατοποιημενο πλήθος είναι άμετρος.
Μισούν τις γυναίκες όπως ο Σαυλος*,ποτέ δεν τις δέχονται σαν ανθρώπινα όντα  ενώ πάντα μιλούν για "άγιους  πατέρες "και ποτέ για Μητέρες. .

Δείτε περισσότερα στο Facebook  -efhmeris antipodwn

*Σαυλος θα πει θηλυπρεπης,κουνιστός ...κλπ

1 comment:

  1. Τι διαφέρουν από τους τζιχαντιστές πού περιφέρουν τα κεφάλια των θυμάτων τους ?

    ReplyDelete

wibiya widget