Friday, January 17, 2020

Η συγκινητική ομιλία του 13χρονου Ryan, γιου θύματος του μοιραίου Boeing(ΒΙΝΤΕΟ)


Aυτός ο 13χρονος έδωσε μια ομιλία που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να δώσει, ιδιαίτερα σε μια τόσο τρυφερή ηλικία. Μοιράστηκε με το ακροατήριο το ποιος ήταν ο πατέρας του και όλα αυτά που τον δίδαξε και που του άφησε σαν κληρονομιά, αφού ο πατέρας του ήταν ένα από τα 176 θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος στην Τεχεράνη, του Boeing που καταρρίφθηκε από ιρανικούς πυραύλους.


"Δεν θυμάμαι ούτε μια στιγμή στη ζωή μου, όπου ο Mansour, ο μπαμπάς μου, είχε κάποια ίχνη αρνητισμού στη φωνή ή τις πράξεις του", δήλωσε ο μικρός Ryan κατά τη διάρκεια μιας τελετής στο πανεπιστήμιο Carleton την Τετάρτη.

"Δεν θέλω να μιλήσω για τα κακά πράγματα" είπε ο μικρός εξηγώντας στο ακροατήριο ότι κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε ο πατέρας του αν ήταν ζωντανός και έδινε εκείνος αυτή την ομιλία για κάποιον άλλον.

"Επέζησε πολλές τραγωδίες, "προσέκρουσε σε τοίχους" και στάθηκε δυνατός. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον."

Ο μικρούς βούρκωσε και καταχειροκροτήθηκε για να συνεχίσει...

"Στέκομαι εδώ, μια εβδομάδα μετά από αυτή την απαίσια τραγωδία και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Νιώθω σαν να ονειρεύομαι, αλλά ξέρω ότι αν ονειρευόμουν και με ξυπνούσε, θα μου έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά...και θα είναι"9



Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/international/i-sygkinitiki-omilia-toy-13hronoy-ryan-gioy-thymatos-toy-moiraioy-boeingbinteo

No comments:

Post a Comment

wibiya widget