Thursday, January 16, 2020

Μοδα και Μαμαδες.Beauty And Fashion For All : Chic Μαμάδες – Ανδρονίκη Καραπαναγιώτου


Γράφει και επιμελειται η
ΑΝΔΡΟΝΊΚΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΏΤΟΥ
απο την Θεσσαλονικη

Οι γυναίκες, δηλώνουμε αιώνια αφοσίωση στο στυλ και την κομψότητα όσο είμαστε ελεύθερες κι ωραίες, μετά τα παιδιά βρισκόμαστε συχνά ηττημένες από την κούραση, την έλλειψη χρόνου, το στρες. Ωστόσο η φροντίδα των παιδιών περνάει και από τη φροντίδα του εαυτού μας και μια περιποιημένη εμφάνιση μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και μας δίνει δύναμη να τα βγάλουμε πέρα με τις καθημερινές υποχρεώσεις.

Επειδή όμως και οι μαμάδες οφείλουν, στον εαυτό τους πρώτα, να είναι θηλυκές, δυναμικές και stylish εμείς συγκεντρώσαμε μερικά tips επιτυχίας.
Το στυλ της σύγχρονης μαμάς είναι ανάλαφρο, νεανικό, απαλλαγμένο από κανόνες, έχει αύρα και προσέχει τον εαυτό της. Θέλει να είναι όμορφη για τον εαυτό της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεχνά τον σημαντικό ρόλο της. Μια κομψή μαμά, είναι πάντα απλή και ελκυστική στην εμφάνισή της. Δείχνει έξυπνη, καθαρή και περιποιημένη. Τα ρούχα της είναι συνήθως απλά, όχι κραυγαλέα, εφαρμόζουν σωστά και ταιριάζουν στην ηλικία της.
Ως μαμά, κάνεις πάντα το καλύτερο που μπορείς. Κάποιες μέρες νιώθεις πολύ καλά με αυτό κάποιες άλλες όχι. Μπορεί να έχεις βοήθεια από τη μητέρα σου, τη νταντά, τους φίλους αλλά είναι το παιδί σου και θες να είσαι εσύ εκεί, παρούσα σε όλα!
Τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας πρέπει να είναι απλά: Φούστα, παντελόνι, σακάκι, πουκάμισο και ένα απλό κλασσικό φόρεμα, κατά προτίμηση μαύρο. Θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση του «τί να φορέσω» σε οποιαδήποτε εκδήλωση, έξοδο,


Styling Tip: Μια πρακτική μεγάλη τσάντα που φοριέται χιαστί θα χωρέσει όλα όσα χρειάζεσαι για σένα και το μικρό σου. Αξεσουάρ όπως τσάντες και παπούτσια καλής ποιότητας καθώς και πολύχρωμα φουλάρια και κοσμήματα, μεταμορφώνουν τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Τα ρούχα μπορεί να είναι λίγα, οι κομψές εμφανίσεις που μπορούν να αποδώσουν, πολλές.
Styling Tip: Το layering είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους να είσαι μοδάτη και άνετη ενώ τα ίσια παπούτσια, μάλλον είναι απαραίτητα!
Styling Tip: Το ψηλόμεσο cropped παντελόνι σε φαρδιά γραμμή είναι ο,τι πιο άνετο μπορείς να φορέσεις φέτος! Συνδύασέ το με μποτάκια και απλό μπλουζάκι για μια άψογη εμφάνιση!
Styling Tip: Τα ανακατεμένα μαλλιά δεν είναι μόνο μόδα, είναι και βολικά όταν είσαι μαμά ενός νηπίου! Καθώς επίσης και η αλογοουρά, ή ακόμη και μια απλή στέκα, δείχνει περιποιημένα τα μαλλιά και χτενισμένα.
Styling Tip: Μια κρουαζέ μπλούζα είναι ο,τι πιο θηλυκό και άνετο μπορείς να έχεις στη ντουλάπα σου. Συνδυασμένη με φούστα ως το γόνατο και αθλητικά παπούτσια είναι ο,τι πιο μοδάτο έχουμε δει στο καθημερινό στυλ τελευταίως.
Styling Tip: Τόλμησε μια λευκή εμφάνιση και συνδύασέ την με μονόχρωμο παλτό, για μια φρέσκια και κομψή έξοδο!
Μην παραλείπετε το μακιγιάζ. Βρείτε τι σας ταιριάζει και κρατήστε το σε απλό και φυσικό τόνο, χωρίς ακρότητες. 
Ανδρονίκη Καραπαναγιώτου

Politispress.gr.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget