Saturday, October 1, 2011

ΤΟ ..'ΕΚΑΨΑΝ" ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥΣ 1-10-11



Η παρεα των  Λευτέρη Καρακίτσου, Μπανάσιου και Γκαγκαστάθη στο βάθος μαζι με νεοφερμένους απο τη ν Ελλάδα γλέντησαν με το παραπάνω στο χορο των τους..

Το ετήσιο χορευτικό  αντάμωμα των Τρικαλινων Μελβούρνης έγινε χτες βράδυ(1-10-11) στο χωλλ του Συλλόγου τους "Ασκληπιός" της περιοχής Ώκλυ.. Σχεδόν όλα τα χωριά των Τρικάλων αντιπροσωπεύονταν εκει και έτσι ειχαν την ευκαιρία και να χορέψουν με τη Λαικοδημοτική ορχήστρα της Σούλας και του Νίκου αλλα και να τα πούνε μεταξύ τους για τωρινά και παλιά.. Η πλειοψηφία ανηκε σ αυτούς που ήρθαν τις δεκαετίες 60-70 του περ.αιωνα αλλα οι κριση της Ελλάδας έφερε και μερικούς καινούριους.. Ο χορός έγινε απο το Διοικητικό Συμβούλιο όπου τα μέλη του ειχαν και το ρόλο του ...σερβιτόρου. Υπηρξαν όμως όλοι τους ωραίοι και κανενας δεν παραπονέθηκε για έλλειψη φαγητού ή ποτου. Ο προεδρος του Συλλόγου Νίκος Τούμπας ευχαρίστησε όλους τους συμπατριωτες του που με την παρουσία τους έκανε το Τρικαλινό χωλ να γνωρίσει υπεροχες στιγμές χαρας και κεφιού.. Οι ευχαριστίες ήταν πολλές, αλλα πολλοι ευχήθηκαν του χρόνου ο χορός να γινει στο Χίλτον ή σε κάποιο άλλο μεγαλύτερο ξενοδοχειο και να κληθούν και οι φίλοι των Τρικαλινων εκει.
Συγχαριτηρια στο Δ.Σ και σε όλους όσους με τον τρόπο τους βοήθησαν να περάσουμε ένα χαρούμενο βράδυ..
Δ. Π.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕO ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ 
                         ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ ΟΠΟΥ πρόγραμμα                 
             ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
 ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ'  ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ απο το χορευτικό http://efhmeris.blogspot.com/2011/10/2.html   <Στα τρικάλα στα 2 στενά..

http://efhmeris.blogspot.com/2011/10/o.html    <Τρικαλα στο χωρό

http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=7383210629414390903&postID=6268246451118837588

<ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΡΙΝΟ Ζωρίζονται οι Θεσσαλοι.



Mε φόντο το ρολόι των Τρικάλων,τον πατριωτη τους Ασκληπιό,τους βράχους των Μετεώρων και τον ποταμό Ληθαιο και τη Σούλα με το Νίκο στο τραγούδι,  οι Τρικαλινοί Μελβούρνης το "έκαψαν"στο χορό που έγινε στην αίθουσά τους στο Ωκλυ.


Και το επιδόρπιο της βραδιας..


Ο πρωτος πρόεδρος του Ασκληπιού,Βαγγελης Νταλούκας(δεξιά) με το σημερινό πρόεδρο Νίκο Τούμπα,σε μια αναμνηστική φωτογραφία για την εφημερίδα μας .. 

Δυο φίλοι ξανασμίξανε ..

Το..Βαλομάντρι και στην Αυστραλία έχει χαρούμενα παιδια και με μεράκια στο χορό.. 

                                            Το χαμόγελο δειχνει και την ικανοποίση τους...

Μεγάρχη,Βαλομάντρι,Γλύνους,Λιόπρασο,Οιχαλία και όλα χεδον τα χωρια των Τρικάλων βρεθηκαν στην πίστα για να χορεψουν τον..Σαρκαφλιά.. Δυστυχως η ορχήστρα αγνοούσε το Θεσσαλικό Ρόκ "Τασιά μαρη Τασιά" και όλοι τους έβγαλαν το...αχτι τους στο παραδοσιακό πλέον ....στα Τρικαλα στα δυο Στενά

Κόψ την Ελένη την Ελιά....

Η παρεα των  Λευτέρη Καρακίτσου, Μπανάσιου και Γκαγκαστάθη στο βάθος μαζι με νεοφερμένους απο τη ν Ελλάδα γλέντησαν με το παραπάνω στο χορο των συμπατριωτων τους..


Μικροί  και μεγαλοι γλέντησαν αρκετά..






No comments:

Post a Comment

wibiya widget