Tuesday, April 18, 2017

Μέσω Facebook η απάντηση της Παπακώστα για την..καρατόμησή της


Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σχολιάζει η Κατερίνα Παπακώστα την απομάκρυνσή της από την θέση του αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, μετά από απόφαση του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η κυρία Παπακώστα αναφέρει ότι σέβεται την συγκεκριμένη απόφαση και δηλώνει πως παραμένει στρατιώτης του κόμματος, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον αντικαταστάτη της, τον Ιάσωνα Φωτήλα.

«Σχετικά με την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την αντικατάστασή μου από την θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας, δηλώνω πως είμαι πάντοτε στην διάθεσή του, τις αποφάσεις του οποίου σέβομαι», έγραψε στο Facebook η Κατερίνα Παπακώστα και συμπλήρωσε:
«Είμαι και παραμένω μάχιμος στρατιώτης κάτω από την σημαία της Νέας Δημοκρατίας από την αρχή και δίχως αμφιταλαντεύσεις. Ανήκω σε μία μεγάλη ιστορική παράταξη, η οποία είναι η ελπίδα των Ελλήνων, την οποία υπηρετώ με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και της Ελληνικής κοινωνίας σε άγριους καιρούς.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Ιάσωνα Φωτήλα».
Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της Κατερίνας Παπακώστα.

Το χρονικό της απομάκρυνσης...

Η αντικατάσταση της Κατερίνας Παπακώστα έρχεται λίγες ώρες μετά την ανάρτησή της στο facebook, με αναφορά στον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, γεγονός που φανέρωσε τις δύο διαφορετικές οπτικές που διαμορφώνονται στηνΝέα Δημοκρατία, για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Με την ανάρτησή της η βουλευτής Β Αθηνών, έδινε απάντηση στα όσα δήλωνε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, ότι δηλαδή η επιτροπή συγκροτήθηκε με σκοπό την προσωπική σπίλωση του ιδίου, του Μάκη Βορίδη και του Ανδρέα Λοβέρδου.
«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του ...επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού», σημειώνει στηνν ανάρτησή της η Κατερίνα Παπακώστα και προσθέτει:
«Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».
Σημειώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News είχε δηλώσει, «η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, για να έχει νόημα, πρέπει να έχει καλές προθέσεις. Η συγκεκριμένη δυστυχώς γίνεται μόνο με έναν σκοπό: να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κ. Βορίδη και τον κ. Λοβέρδο.
Αυτό, σύμφωνα πάντα με την προσέγγιση του Άδωνι Γεωργιάδη, αποδεικνύεται κυρίως εκ του γεγονότος ότι «αρνήθηκαν να ελεγχθεί η δική τους περίοδος και αρνήθηκαν να ελεγχθεί και η περίοδος Κουρουμπλή επί εποχής Σημίτη. Για ποιο λόγο; Διότι δεν τους ενδιαφέρει η ουσία. Τους ενδιαφέρει μόνο η σπίλωση των πολιτικών τους αντιπάλων».
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, CNN Greece

Διαβάστε επίσης

No comments:

Post a Comment

wibiya widget