Thursday, April 20, 2017

Κηδεύτηκε ο Κώστας Χατζής, συγκυβερνήτης του στρατιωτικού ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Ελασσόνα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:







Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της Φαλάνης, αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Πέμπτης τον αδικοχαμένο υπολοχαγό Κώστα Χατζή, συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε χθες στο Σαραντάπορο της Ελασσσόνας.
Την νεκρώσιμη ακολουθία, που τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Φαλάνη Λάρισας, παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, η ηγεσία του στρατεύματος, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης, βουλευτές και περιφερειακοί σύμβουλοι.
Στεφάνι απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
(Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ)

TI METEΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΑΡ

Η δημοσιογράφος του Star, Ιωάννα Βάσσου βρέθηκε στη Λάρισα και μετέδωσε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το τελευταίο αντίο στον άτυχο αξιωματικό.
«Θλίψη, οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία του Κωνσταντίνου Χατζή. Τραγική φιγούρα ήταν η σύζυγος του Βαλεντίνα, η οποία έχασε τον άντρα της, το στήριγμα της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο. Ο Κωνσταντίνος χθες κρατούσε στα χέρια του τα εισιτήρια, καθώς σήμερα Πέμπτη θα ταξίδευε στο Ντουμπάι για να συναντήσει την αγαπημένη του. Ο άτυχος αξιωματικός περίμενε πως και πώς να ταξιδέψει, η μητέρα του ετοίμαζε τα ρούχα του, την βαλίτσα του», είπε η δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα. 
Παρόντες στην κηδεία ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφάνης.

Την ώρα της κηδείας, ελικόπτερα τύπου Χιούι πετούσαν στον ελληνικό ουρανό, ενώ όλοι στην περιοχή μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο αξιωματικό.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget