Sunday, April 30, 2017

Μυστήριο με το θάνατο της 36χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών στην Αμφιλοχία


Φως στα αίτια του θανάτου της 36χρονης μητέρας Μαρίας Ιατρού που βρέθηκε νεκρήχθες το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητό της στο βυθό του Αμβρακικού Κόλπου στηνΑμφιλοχία, αναμένουν οι αρχές να δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή.
Τις έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης μητέρας ανέλαβαν μετά από εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, το τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας και το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου Κορινθίας, ενώ την προανάκριση θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου.
Αυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα γίνει στην Πάτρα, ώστε να μάθουν τα ακριβή αίτια θανάτου της 36χρονης, αλλά και τον χρόνο που επήλθε αυτός.
Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε η Μαρία Ιατρού ήταν βυθισμένο σε βάθος τεσσάρων μέτρων και σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτή, ενώ η γυναίκα ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.
Η σορός της 36χρονης ταυτοποιήθηκε και επίσημα από οικείους της που κατέρρευσαν στην είδηση ότι βρέθηκε νεκρή.
Η Μαρία Ιατρού ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, όταν και έφυγε από το σπίτι της στο Λουτράκι για να πάει στο χωριό της, την Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
Σύμφωνα με το e-maistros η 36χρονη αισθητικός εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της Αμφιλοχίας, στο βυθό του Αμβρακικού όπου κατέληξε το όχημα της , ένα ασημί Volkswagen Golf, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 5709.

Ένας οδηγός μηχανής, ο οποίος κατευθυνόταν από την Αμφιλοχία προς τη Βόνιτσα, εντόπισε στο ύψος του δεύτερου χιλιομέτρου της εθνικής οδού μία πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου και ειδοποίησε την Αστυνομία.
 
Αμέσως μετά το Λιμενικό ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου. Δύτης, ο οποίος βούτηξε στον Αμβρακικό κόλπο, βρήκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχε η σορός μίας γυναίκας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι προσπάθειες για την ανέλκυση του αυτοκινήτου, οι οποίες ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα.
 
Στο μεταξύ, με βάση τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αλλά και στοιχεία που βρέθηκαν μέσα σε αυτό, ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς της ώστε να ταυτοποιηθεί η σορός.

ΣΤΑΡ.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget