Wednesday, April 12, 2017

Μελβουρνη. Συγκίνηση από την παρουσία του Ζ. Δαρδάλη σε εκδήλωση της «Ελλάς»

 Ο Ζήσης Δαρδάλης, η δραστήρια κόρη του Τζένη Δαρδάλη και η ιστορική  εταιρία τους "Μαραθών" τιμήθηκαν δεόντως σε εκδήλωση της "Ελλάδας Μελβούρνης".Η ΕFHMERIS συγχαίρει  την ομάδα θρύλος που... έμαθε τους αγγλόφωνουςτης Αυστραλίας να παίζουν ποδόσφαιρο  και τους Έλληνες να γεμίζουν από περηφάνια για τις  πολυετεις επιτυχιες  της,καθώς και την οικογενεια Δαρδαλη για την πολυπλευρη υποστηριξη τόσο προς τον αθλητισμο οσο και προς καθε τι το Ελληνικο.
Σχετικά με τη βραδιά αυτή η εφημερίδα "Νέος Κόσμος " της Μελβούρνης έγραψε τα παρακάτω. 


Κατά την διάρκεια της βραδιάς ο πρόεδρος της Ελλάς Λ. Αθανασάκης, τίμησε τον Ζήση Δαρδάλη για την πολύχρονη και πολύτιμη στήριξή του προς το ιστορικό σωματείο
Συγκινητική ήταν η παρουσία του Ζήση Δαρδάλη σε εκδήλωση που έκανε η Ελλάς Μελβούρνης στη νέα της λέσχη (συνολικής δαπάνης δυο εκατομμυρίων δολαρίων) το βράδυ της Παρασκευής. Η εκδήλωση έγινε για να παρουσιαστούν οι νέες φανέλες της Ελλάς, για να ανακοινωθεί ότι η αρχηγός της γυναικείας ομάδας της εθνικής Αυστραλίας Lisa De Vanna, εντάχθηκε στη δύναμη των γαλανόλευκων και χθες επρόκειτο να αγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάς για πρώτη φορά. 
Στόχος της Ελλάς, όπως δήλωσε και ο Βασίλης Παπαστεργιάδης, είναι η γυναικεία της ομάδα να αγωνίζεται στο W League, κάτι που προωθεί συστηματικά η Gabrielle Guiliano. 
Ο κ. Παπαστεργιάδης σημείωσε ότι η Ελλάς έχει, κατά καιρούς, προσφέρει 52 παίκτες στην εθνική Αυστραλίας και τώρα θα δώσει έμφαση και στις γυναικείες ομάδες της. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο προπονητής της εθνικής Αυστραλίας, Άγγελος Ποστέκογλου αλλά και πολλοί παλαιοί άσοι της ομάδας, όπως ο Γιαννέλος Μαργαρίτης κ.ά. 
Κατά την διάρκεια της βραδιάς ο πρόεδρος της Ελλάς Λ. Αθανασάκης, τίμησε τον Ζήση Δαρδάλη για την πολύχρονη και πολύτιμη στήριξή του προς το ιστορικό σωματείο. Εκ μέρους του ομογενή επιχειρηματία, μίλησε η κόρη του Τζένη που ανέφερε ότι η «Ελλάς» ήταν μέρος της ζωής του πατέρα της. 
Ο Ζήσης Δαρδάλης -η υγεία του οποίου έχει κλονιστεί τα τελευταία χρόνια-, δεν έχει προσφέρει μόνο στην Ελλάς. Ενίσχυσε γενναία την ελληνομάθεια με μεγάλες επιδοτήσεις στο Πανεπιστήμιο La Trobe , την «Φροντίδα» και άλλους ομογενειακούς οργανισμούς ενώ μεγάλη είναι η προσφορά του και προς την Ελλάδα.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget