Friday, April 21, 2017

Πέθανε ο δημοφιλής ηθοποιός Στάθης Ψάλτης


Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής (21.4.2017) ο δημοφιλής ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.



Ο ηθοποιός νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» και η κατάσταση της υγείας του είχε χαρακτηριστεί από τους γιατρούς ως ιδιαίτερα κρίσιμη.
Ο αγαπημένος ηθοποιός παρέμενε σε νοσηλεία σχεδόν επί ένα μήνα, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Χριστίνα Ψάλτη και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.



Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.
Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη και έπαιξε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και στο θέατρο.
Έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό από τις εμπορικές ταινίες «Καμικάζι αγάπη μου», «Τροχονόμος Βαρβάρα», «Τα καμάκια», «Βασικά καλησπέρα σας», «Και ο πρώτος ματάκιας», «Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω», «Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ», «Μάντεψε τι κάνω τα βράδια».
Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά «Οι έμποροι των εθνών» τραγούδησε το «Ήτανε μια φορά» του Σταύρου Ξαρχάκου και έκτοτε τραγούδησε ακόμη αρκετά τραγούδια σε ταινίες αλλά και σε επιθεωρήσεις.  
Ο Στάθης Ψάλτης ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη, από το 2006.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


No comments:

Post a Comment

wibiya widget