Thursday, October 6, 2011

Μεθυσμένοι... παπαγάλοι στην Αυστραλία! Ψαρεύοντας στο Φ.Β>


Greta Nicolaou ΣΥΔΝΕΥ

Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, το μόνο που μπορεί να βοηθήσει τους μεθυσμένους παπαγάλους είναι η πρόληψη από αφυδάτωση.

5 Oct 2011
...
Μεθυσμένους παπαγάλους βλέπουν στην Αυστραλία οι κάτοικοι και αποδίδουν αυτό το φαινόμενο στο... ποτό. Όμως οι κτηνίατροι δικαιολογούν το χάσιμο του προσανατολισμού των πτηνών στο... τσιμπολόγημα φρούτων στα οποία έχει αρχίσει η διαδικασία της ζύμωσης.
Ο Στίβεν Κάτερ από την κτηνιατρική κλινική «Η Κιβωτός», επισημαίνει πως η συμπεριφορά αυτή είναι εποχική και συνδέεται με την τροφή των παπαγάλων.
Οι κάτοικοι της πόλης αναφέρουν ότι οι πολύχρωμοι αυτοί παπαγάλοι, ειδικά αυτούς τους μήνες, δυσκολεύονται να πετάξουν, χάνουν τον προσανατολισμό τους και γίνονται πιο φιλικοί στους ανθρώπους.
Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, το μόνο που μπορεί να βοηθήσει τους μεθυσμένους παπαγάλους είναι να μην αφυδατωθούν.
====================================

Eleni Zygouraki
Διπλασιάστηκαν λένε οι ειδήσεις με την κρίση οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα. Ρε Έλληνες ψηλά το κεφάλι Ελληνα, μην ακούς όσα διαρρέουν μην ακούς πως όλα καταρρέουν γιατί...Έλληνα, ένα έχουν σκοπό να σε υποτάξουν γιατι..στα μάτια δεν μπορούν να σε κοιτάξουν γιατί..πως να στο πω έχεις του λιονταριού το μέσα, έχεις ψυχή, έχεις μπέσα ' απέδειξες το ΄21 ανάγκη δεν έχεις κανένα. Εσύ έχεις το παρελθόν σου ν...α στραφείς δε χρειάζεται πολιτισμό να ονειρευτείς, εσύ έχεις στο αίμα σου το φως η ιστορία σου του κόσμου όλου είναι το βιος. Έλληνα στάσου ορθός εσύ κρατάς απ΄ το Σωκράτη, τον Αισχύλο, τον Όμηρο, τον Ιπποκράτη. Έλληνα στάσου ορθός ανάγκη δεν έχεις κανένα. κάνε σημαία σου το πνεύμα σου, κάνε σημαία σου το φως.
=====================

ΜΑΝΟΛΗΣ ΒΟΥΤΥΡΑΚΗΣ
Τον Ιούνιο του 2005 οι απόφοιτοι του Stanford βίωσαν μια σπάνια εμπειρία: Ακουσαν τον Στιβ Τζομπς να τους διηγείται τη ζωή του. Και όλα όσα έμαθε απο αυτήν.
"" Ένα μεγάλο τμήμα της ζωής σας θα αφιερωθεί στην εγασία σας και ο μόνος τρόπος για να είστε ιακονοποιήμένοι είναι να θεωρείτε πως κάνετε μια υπέροχη δουλειά . Και ο μόνος τρόπος να κάνετε υπέροχη δουελειά είναι ν΄' αγαπάτε ότι κάνετε . Αν δε...ν το έχετε βρεί ακομα συνεχίστε να ψάνετε , Μην βολεύεστε . Όπως συμβαίνει και στον αισθηματικό τομέα , οτνα έρθει η ώρα , θα το καταλάβετε. Και όπως κάθε σπουδαία σχέση θα γίνεται καλύτερο όσο περνάει ο χρόνος . Συνίστε λοιπόν να ψάχνετε μέχρι ναν το βρείτε .ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ , ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ!!"" !!!! Στιβεν Τζαμπς !!!
==================
 
‎"Ο κοινωνικός αυτοματισμός ενεργοποιείται σιγά σιγά στη χώρα μας και στρεφόμαστε όλοι εναντίον όλων, όχι επειδή κάποιος βάζει λόγια ή επειδή ο Πρετεντέρης ή ο ΣΚΑΙ έχουν βάλει στόχο να "θάψουν" κάθε κλάδο που αντιδρά, αλλά διότι ξέρουμε ο ένας τα άπλυτα του άλλου. Τόσα χρόνια απλά δε μας ένοιαζε. Τώρα ξαφνικά έχουμε βγάλει όλους τους κλάδους σκάρτους όχι επειδή κάποιος μας βάζει λόγια, αλλά επειδή όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μάθει πώς λειτουργεί το σαπάκι που ονομάζεται ελληνικό κράτος. " ...αξίζει να διαβαστεί .

No comments:

Post a Comment

wibiya widget