Wednesday, November 2, 2011

ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ- ΡΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ..ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ;

 Kαλημερόσπερα απο Μελβούρνη
"Γουστάρω...Ολα τα λαμόγια της Ευρωπαικής δεξιάς και του παγκόσμιου καπιταλισμού, τρέχουν και δε φτάνουν απο την πολυ δημοκρατική κίνηση του Τζώρτζ να προχωρήσει σε δημοψήφισμα..και τράνταξε μετοχές και μετόχους..σε όλο τον κόσμο..
Όσο για τα " έξω φρενών " του Σαρκοζί, ξέχασε τη ροχάλα που έρριξε προχτες στην Ελλάδα λέγοντας ότι δεν έπρεπε να μπει στην ΕΕ. Οσοι πιστεύουν ότι ο Γιωργος άσπρισε στην κυριολεξία για να φέρει 300 δίς στη χωρα για να τα σερβίρει,( διάβαζε ..φανε) οι Σαμαράδες,Μητσοτάκηδες,Καρατζαφέρηδες,Τσίπρηδες κι όσοι τα ..έτρωγαν πάντα..και τωρα ουρλιάζουν για εκλογές..είναι μακριά νυχτωμένοι..
Ο Τζωρτζ δεν ειναι Κωστάκης...κι οσο πιο γρήγορα το καταλάβουν αυτό και τα ντόπια "λαμόγια",καναλάρχες,τραπεζίτες κι όσοι άλλοι έμαθαν να τρωνε να τρωνε και να  στέλνουν και στην Ελβετία..  καλο για όλους μας.." 
Oσο για τις ωραίες...  ξανθειες (που τωρα είδαν το "φως το αληθινό")φαινεται πως αποφάσισαν να αλλάξουν την εικόνα τους στην περιοχή των .. ανεκδότων....σε λάθος ημερομηνία!!

ΕΚΔΗΜΟΣ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget