Sunday, February 5, 2012

Ο Αρχιεπίσκοπος στο κελί του Εφραίμ..κατ εντολήν της ..ιερας Συνόδου!!



Τελικά,αυτη "γλυκύτατη" μορφή με το.. χριστιανικό μυαλό και το αχόρταγο πάθος για ..αγαθοεργίες,όπως και ολόκληρο το συνάφι των ανώτερων ρασοφόρων συνεχίζουν να εκτιμούν  τον Ελληνικό λαό και να τον καλύπτουν με τα "ιερά" απο κάθε άποψη ράσα τους..  Η παρακάτω είδηση με πολύ απαλό τρόπο  και λίαν αγιορείτικο στυλ  μεταδίδεται απο το Αθηναικό πρακτορείο Ειδήσεων χωρίς ούτε ένας απο τους αμέτρητους επαναστάτες να κάνει κιχ.. 
Χαιρε Μακαρία Ελλάς που ακόμα προσκυνάς όλους αυτούς που εντος και εκτός  ναών ένα και μόνο σκοπό έχουν κατ εντολή του θεού που πιστεύουν να σε 
εξοντώσουν !!("¨¨Εξεγαιρω τα τέκνα σου Σιών επί των τέκνων των Ελλήνων..."

Ολιγόλεπτη επίσκεψη στον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού ηγούμενο της Μονής

Βατοπεδίου Εφραίμ πραγματοποίησε αργά το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.






Όπως ανέφεραν συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου, στόχος της επίσκεψης ήταν «να εκφράσει ανθρωπίνως ο κ. Ιερώνυμος τη συμπαράστασή του προς τον προφυλακισμένο ηγούμενο».
Υπενθυμίζεται, ότι την απόφαση να επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος τον ηγούμενο του Βατοπεδίου στις φυλακές είχε λάβει, στις 12 Ιανουαρίου, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι «μαζί με το πλήθος των πιστών, εκφράζει την συμπάθεια απάντων των μελών» της προς τον «δοκιμαζόμενο» ηγούμενο, «εκφράζουσα άμα και την ευχή και την ελπίδα όπως σύντομα επανεξετασθεί ψυχραιμότερα το ενδεχόμενο αποφυλακίσεώς του».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


No comments:

Post a Comment

wibiya widget