Tuesday, February 7, 2012

Εκβίασε με ροζ βίντεο τον πρώην τούρκο στρατηγό ο Ερντογάν;


Τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι ο Ερντογάν είχε ροζ βίντεο με την κόρη του Γιασάρ Μπουγιουκανίτ

Πηγή: hurriyetdailynews.com
06/02/2012 | 18:30
Τελευταία Ενημέρωση: 18:30 06/02/2012
Διαψεύδει ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει εκβιάσει τον πρώην αρχηγό του τουρκικού επιτελείου στρατού Γιασάρ Μπουγιουκανίτ, με ένα «ροζ βίντεο» και «ροζ φωτογραφίες» της κόρης του δεύτερου, προκειμένου να δεχτεί δεχθεί την υποψηφιότητα του Αμπντουλάχ Γκιούλ στην προεδρεία της χώρας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ερντογάν αποκάλυψε το βίντεο στον πρώην επικεφαλής του στρατού σε μία συνάντηση που είχαν οι δυο τους στις 4 Μαΐου 2007.

Το γραφείο του πρωθυπουργού χαρακτήρισε αβάσιμους τους ισχυρισμούς και δήλωσε ότι ο Ερντογάν επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Παρόμοιες ήταν και οι δηλώσεις των δικηγόρων του Μπουγιουκανίτ, οι οποίοι διέψευσαν της πληροφορίες της εφημερίδας και είπε ότι τόσο ο πρώην στρατηγός όσο και οι οικογένειά του, σκοπεύουν να κινηθούν νομικά.

Η είδηση ξεκίνησε από την εφημερίδα Aydınlık που είχε ως πηγή την ιστοσελίδα WikiLeaks. Μάλιστα η αμερικανική πρεσβεία φέρεται να χαρακτηρίζει τον τούρκο πρωθυπουργό ως «ανήθικο εκβιαστή»
.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget