Thursday, February 9, 2012

(Ο.Υ.Κ.) Τι γνωρίζετε για τους βατραχάνθρωπους..τους ατσαλένιους Έλληνες;

Τι συνέβη κάποτε σε νησί με το σκύλο και
 την κυρία του..και πως έδρασαν οι ΟΥΚ;
Μιλάει ο πρωταγωνιστής 
" Η εντολή ήταν ξεκάθαρη:
Πάρε αυτό το γράμμα και τους 2 ανθρωπους σου και φεύγεις αμέσως για το νησί..
Θα κάνεις ότι ακριβως σου πω.. Δίνεις το γράμμα στο μουστάκια ..το διοικητή του αστυνομικού τμήματος του χωριου και του λές " μουστάκια... προσεξε καλα τί λέεει το γράμμα γιατί αν δεν προσέξεις θα σε κάψω ζωντανό και σένα και τους μαλάκες σου...!!
-Κι αν δεν έχει μουστάκι;...τολμώ να ρωτήσω..
-Στ αρχαία μου..κατάλαβες; Εσυ θα του πεις ...μουστάκια...
Οι δύο άνδρες σου δίνουν γροθιά στο στομάχι τους 3 χωροφύλακες,τους καθηλώνουν και συ τους λές να τσακιστουν και να πάνε έξω απο το σπίτι του προέδρου,να τραβήξουν μια κόκκινη γραμμή και να απαγορευσουν στους χωριάτες να πλησιάσουν .. Δεν πρέπει κανένας να μάθει τί κάναμε εκει και τί θέλαμε στο σπίτι του προέδρου.. Κατάλαβες; Τσακίσου".
Έλα.. πάρε κι αυτή την ένεση και θα τη ρίξεις στο σκύλο,αφου τον πιάσεις απο το σβέρκο στον πισινό του...Και να πεις την κυρία που έχει "κολλήσει" μαζί του να μη φοβαται τίποτα
Δεν πρεπει να μάθει κανείς τί κάνατε στο σπιτι .. εντάξει.".;

Μιλάει ο πλέον σκληρός εκκπαιδευτής των Ελλήνων βατραχανθρώπων στο Σκαραμαγκά ή της Ομάδας Υπόγειων Καταδύσεων (Ο.Υ.Κ) ,όπως μπορει να έχετε..ακούσει...
Ο άνθρωπος που δεν έμαθε να χάνει και έχει κανει σκληρους σαν ατσάλι και τους άνδρες του .
Ο υπεύθυνος της αποστολής βρίσκεται απέναντί μου και απολαμβανει το καφεδάκι του σε γνωστή καφετέρια της Μελβούρνης ενω ξαφνιάζεται όταν μ ακούει να λέω ότι δεν ξέρω τα ΟΥΚ..
'Τα ξέρεις, μου λέει ,αλλα δεν σου λένε κάτι τώρα επειδή είμαστε λίγοι και η κάθε αποστολή θα τελειώσει με επιτυχία ή με θάνατο!!!
Σε μας, απο την πρωτη στιγμή που μπαινουμε στο στρατόπεδο για εκπαίδευση δε γνωρίζουμε κούραση,φόβο,υποχώρηση ...είμαστε έτοιμοι για όλα...
Κλαινε οι μανάδες μας συνέχεια γιατί πολλοί έχασαν χέρια,πόδια,μάτια και την ίδια τη ζωή τους στην ΅"εβδομάδα του διαβόλου "...
Έτσι λένε οι βατραχάνθρωποι την 4η εβδομάδα της εκπαίδευσής τους,αλλά αν την περάσουν,έγιναν υπεράνθρωποι.."
-Δηλαδή;
''Ε...τί.. δηλαδή; Θέλεις να ακούσεις τί γίνεται; Άκου το πιο αθωο..
Μπορει να είμαστε 5 μέρες σε, παγωμένα και βρώμικα νερά,νηστικοί γιατί την κονσέρβα που μας πέταξαν μπορει να μη προλάβαμε να την πιάσουμε μες στο βούρκο και χάθηκε και πάνω που γυρίζουμε και πατάμε στη στεριά...μας ρίχνουν,νάρκες,φλογοβόλα ...δυναμίτη...
πράγματα που αν σε δευτερόλεπτα δεν αντιδράσουμε και δεν τα αρπάξουμε να τα πετάξουμε αλλού γίναμε σακάτηδες ή μακαρίτηδες..
Δες στο ιντερνέτ περισσότερα για τους βατραχάνθρωπους και θα καταλάβεις..

-Αφήσαμε όμως το ταξίδι προς την Ιθάκη...
-Βεβαίως ...το σχέδιο εφαρμόστηκε στο ακέραιο..
το ελικόπτερο προσγειώθηκε μπροστά στην Αστυνομία ..κατεβήκαμε σαν αστακοί αρματωμένοι και με φούμο στα πρόσωπα άρπαξαν τις μπουνιές στο στομάχι οι χωροφύλακες και πάγωσαν, άρπαξα το διοικητή και του είπα να διαβάσει το γράμμα και να προχωρήσει αμέσως σε πριφρούρηση του χωρου και να μη μαθευτεί το παραμικρό στο χωριο..
Κι εγω , μπήκα γρήγορα στο σπίτι και συνάντησα τους ...εραστες που έτρεμαν απο το φόβο που δεν ξέρω πως τα κατάφεραν και το "πουλάκι" του πανέμορφου μικρούλικου σκυλιού" βιδώθηκε" στης κυρίας του και ένοιωθαν φρικτό πόνο,ενω δεν ξεκολλούσαν με τίποτα.. Το σκυλάκι ειχε ένα μεζαμλί χρωμα και πολύ όμορφα μακρυά μαλλιά. Όπως ειχα οδηγίες,είπα στην κυρία να μή φοβάται,άρπαξα το φοβισμένο ζωο απο το σβερκο και σε δευτερόλεπτα μετά την ένεση που του έκανα στον "πωπω" ναρκώθηκε και δεν ξανακουνήθηκε. Οι δικοί μου είχαν το φορείο..τυλίξαμε σκύλο και κυρία του με ένα λευκο σεντόνι ώστε να μη μπορει κανεις να καταλάβει τι κουβαλούσαμε και αφου την ξαπλώσαμε στο πλάι ..τη μεταφέραμε γρήγορα στο ελικόπτερο και ενώ τα κουρτινάκια άνοιγαν για να δουν οι περίεργοι τί συμβαίνει ...εμεις ήδη βρισκόμαστε στον αέρα ..
Όσο πετούσαμε, έδινα κουράγιο στην κυρία λέγοντάς της ότι οι γιατροί έχουν τα μέσα σύντομα να απαλλάξουν τόσο αυτή όσο και το σκυλάκι της απο αυτό το μαρτύριο και όλα θα πάνε καλά...Η αποστολή μας ειχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.. Μία απο τις αμέτρητες αποστολές..Το ασθενοφόρο ήταν εκει και τους παρέλαβε αμέσως ..
ΔΠ
Πήρατε μια ιδέα απο τους Βατραχάνθρωπους;
Δειτε τωρα και το βίντεο και κοιμηθείτε ήσυχοι ..
Η Ελλάδα δεν έχει μόνο λαμόγια.. Έχει και παιδιά έτοιμα να θυσιαστούν για την πατρίδα κι ας αμείβονται με 650 Ευρώ..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget