Wednesday, February 1, 2012

Επίκαιρα- Αλαβέρας-Ραχωβίτσα,Αγγελος Βασιλειάδης και Τσούκρας Αχιλλέας ..

Δύο απο τα ηγετικά στελέχη της Ν.Δ στη Μελβούρνη φωτογραφίζονται για την  εφημερίδα μας   και  στέλνουν  "αγωνιστικό χαιρετισμό" στα μέλη της οργάνωσής τους.... Πρόκειται για την υπεύθυνη του Γυναικείου τμήματος της Τ.Ο Βορειοδυτικών Προαστείων,  Μαρίνα Ραχοβίτσα  και του προέδρου της ίδιας οργάνωσης Κώστα Αλαβέρα.." Πολλα τα θέματα που μας απασχολούν ανέφεραν ...και κυρίως οι επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα.. "!! Για φαντά σου ...ποιος τη χάρη του του Αντωνη να σκέπτονται τόσο μακρυά για την εκλογή του..ενω στο ΠΑΣΟΚ "..άκρα του τάφου σιωπή"..

ΣΕ μιά εποχή που οι Έλληνες περνούν μια απο τις χειρότερες κρίσεις στην ιστορία τους  ο νεαρός της φωτογραφίας μας  με το ζόρι προσπαθει να παραμείνει λίγες ακόμα μέρες στην Αυστραλία επειδή του αρέσει πολύ,αλλα οι δουλειες στην Ελλάδα τον κυνηγούν.. πρόκειται για τον 24χρονο Άγγελο Βασιλειάδη,απο το Μυλότοπο Γιαννιτσων , ιδιοκτήτης φυτωρίων,και σπουδαγμένος στην παρουσίαση κήπων ,πλατειών κλπ. Ήδη στο διάστημα των 2 εβδομάδων που βρίσκεται στη Μελβούρνη επισκέφθηκε τα περισσότερα πάρκα και ενθουσιάστηκε με την όλη εικόνα της Μελβούρνης.
Αν ποτε αποφασίσω να ζήσω εκτος Ελλάδας με ιδιαίτερη χαρά θα διάλεγα τη Μελβούρνη"δηλωνει..Εχει σειρα και όλα φαινεται να γίνονται με μεράκι.. Με την ευκαιρία ευχαριστω τους συγγενείς μου  (οικογένεια Κωτσόγλου )που με φιλξενούν,τους χωριανούς μου Γιωργο Αβτζόγλου , Σωτήρη Κωπάσογλου  και όλους τους άλλους που με τόση θέρμη και χαρά με υποδέχτηκαν και κάνουν το πάν να με ευχαριστησουν.". Να περνάς καλά Άγγελε και τα χαιρετίσματα στο λεβέντη τον παππού σου  Σπύρο Βασιλειάδη, που η φήμη του καλου και μερακλη κηπουρου έχει ξεπεράσει προ πολλού τα Μακεδονικά σύνορα..
.

Ο Ιδιοκτήτης  της εταιρίας TIRNAVOS IMPORTS , Αχιλλέας Τσούκρας,με την αγαπημένη του κόρη  Ελεονώρα  ,κατα τη διάρκεια εργασίας στις μεγάλες αποθήκες τους,στο Ώκλυ .Ο Αχιλλέας με τη σύζυγό του  Ρίτα Τσούκρα διατηρούν χρόνια επιχειρησεις στη Μελβούρνη και μαζί τους έχουν και τα άλλα 2 παιδιά τους την πάντα χαρούμενη και ευγενική Βίκη,φιλόλογος, και τον ΓιωργοΤσούκρα. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget