Thursday, November 8, 2012

ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ !!! Του Κώστα Σιγανού


Σε υψηλούς τόνους η πρώτη συζήτηση του Προϋπολογισμού στην Ολομέλεια

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ !!!
Με μεγάλη έκπληξη έμαθα σήμερα, παρακολουθώντας αποσπάσματα από τη συνεδρίαση της βουλής των Ελλήνων, ύστερα από την αποκάλυψη βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ότι οι βουλευτές ακόμη και ύστερα από το « ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙΙ », έχουν αποδοχές  7.467 €.
Όταν 1) Κρατούν τη λειτουργία της βουλής ( το προσωπικό της ) για δικό τους φέουδο, ώστε 
να εξασφαλίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους και οι ίδιοι να ρυθμίζουν τους μισθούς τους. Εδώ είναι και ο περίγελος για τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α, των Ελεύθερων Ελλήνων και του Κ.Κ.Ε, καθώς δε δέχτηκαν να ενταχθούν και οι υπάλληλοι της βουλής στο ενιαίο μισθολόγιο, όταν όλοι οι άλλοι δημόσιοι 
και ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν στενάξει !! Και το δικαιολογούν λέγοντας ότι δε θέλουν να γίνει ισοπέδωση προς τα κάτω !!! ( Φαίνεται … δεν τους έχουν ενημερώσει ότι οι λωτοφάγοι έχουν 
πεθάνει …)
2) Όταν οι ανώτατοι υπάλληλοι αυτού του κράτους ( Αρχηγός ΓΕ.Ε.ΕΘ.Α, Ανώτατοι δικαστικοί, Ανώτατοι διπλωματικοί υπάλληλοι, Πανεπιστημιακοί κ.ά ) πληρώνονται με μισθό 2.000 € το πολύ.
3) Όταν ο μισθός των οικογενειαρχών υπαλλήλων των σωμάτων ασφαλείας, που παίζουν καθημερινά τη ζωή τους « κορώνα-γράμματα », δεν ξεπερνά τα 1.000 €.
4) Όταν ο « άμοιρος » συνταξιούχος καλείται να ζήσει με 450 και 500 € το μήνα.
Τότε θα πρέπει ο κάθε Έλληνας να ξαναψηφίσει !!!!!
ΟΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2.500 €.
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ … ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ !!!!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget