Friday, November 2, 2012

Ετοιμάζονται για γάμο Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια;


Ετοιμάζονται για γάμο Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια;
Μετά το αρχικό «κρυφτό» με τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ και την παραδοχή του πολύκροτου ειδυλλίου στα ΜΜΕ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένιωσε πια έτοιμος να δηλώσει ότι η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια έχει «περάσει σε άλλο επίπεδο».
Μιλώντας στο Star, ο δημοφιλής τραγουδιστής άφησε να εννοηθεί ότι το ζεύγος ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα: Αυτό του γάμου…
Πράγμα λογικό, αφού το ζευγάρι ζει μαζί, δηλώνει πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο, ενώ η ερώτηση του πότε θα «αποκατασταθεί» μοιάζει να κυνηγάει την ηθοποιό και παρουσιάστρια εδώ και μία δεκαετία τόσο κατά τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο όσο και τώρα με το Μιχάλη Χατζηγιάννη.
«Το πρώτο μεγάλο βήμα έχει γίνει εδώ και καιρό, αφού συζούμε, και μας βρίσκει πολύ ευτυχισμένους και τους δύο» δήλωσε ο Μ. Χατζηγιάννης ανοίγοντας εκ νέου τη συζήτηση για το πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.
«Είμαστε έτοιμοι και για το επόμενο βήμα. Τώρα, οι λεπτομέρειες είναι δευτερευούσης σημασίας» συμπλήρωσε ωστόσο, δείχνοντας ότι η σκέψη υπάρχει μεν αλλά δεν συντρέχει λόγος… βιασύνης.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget