Sunday, November 11, 2012

Tα Ομογενειακά θέματα όπως τα γράφει το ΚΑΛΑΜΙ

Οι ''φιλελληνικές'', Αρχιεπισκοπή και ΑΗΕΡΑ (και τα ''φιλανθρωπικά'' 
κόλπα τους)
Με καταχωρήσες τους, οι δύο ''μεγάλοι'' Οργανισμοί μας στις ΗΠΑ, ζητούν από την Ομογένεια να βοηθήσει χρηματικά τα θύματα του τυφώνα ''Σάντυ'', στέλνοντας επιταγές σε... λογαριασμούς τους. Αλλά ΔΕΝ αναφέρουν ΠΟΣΑ χρήματα αυτές, κατάθεσαν ήδη. Δηλαδή, ''δεν έβαλαν μία'', αλλά ζητούν να βοηθήσει χρηματικά η Ομογένεια -μέσω αυτών- γιά να κάνουν... ''φιγούρα'' πάλι με τα χρήματα των άλλων! Ντροπή.
Ο νικητής και των εκλογών 2012: ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ
'Οπως τον χρόνο 2008, έτσι και τώρα, κατάφερε να συγκινήσει, κινητοποιήσει τους νέους (αυτοί, ηλικίας 18-30 χρονών, μαζί με τις ''εθνικές ομάδες'', όπως λατινο- Αμερικανοί, του έδωσαν την νίκη), να πιάσει τον σφυγμό του μέσου Αμερικανού και παρά τον ''βρώμικο πόλεμο'' που του έκαναν, να κερδίσει δύο εκλογικές μάχες, δείχνοντας πρωτόγνωρα γιά τις ΗΠΑ, ηγετικά-οργανωτικά χαρίσματα.
''Χίλαρυ 2016'': Η κ. Κλίντον, αποχωρεί από το υπουργείο Εξωτερικών, γιά να προετοιμαστεί.
''Λεφτά υπάρχουν''... Δεν αλλάζουν με τίποτα οι πολιτικές-κομματικές συμμορίες του σάπιου κράτουςΤέσσερεις 'Ελληνες βουλευτές, 7 ημέρες στην Ουάσιγκτον, γιά να... ''ελέγξουν'' αν οι εκλογές (6 Νοε.) στις ΗΠΑ έγιναν... ''νομότυπα'' !!!
Η αποστολή, στην πρωτεύουσα ΗΠΑ, 1-7 Νοεμβρίου. 
'Ολα τα έξοδα πληρώθηκαν από τα κορόϊδα, 'Ελληνες φορολογούμενους (Βουλή). Υποτίθεται ότι ο λαός στην Ελλάδα εξαθλιώνεται με τα μέτρα. Αλλά η Βουλή- ''μπουρδέλο'' έστειλε, σε δαπανηρές διακοπές 7 ημερών, 4 βουλευτές στις ΗΠΑ. Οι βουλευτές, ως αντιπροσωπεία του ΟΑΣΕ, είναι: Α. Ψυχάρης (ΝΔ) , Γ. Πλακιωτάκης (ΝΔ), Π. Ρήγας (ΠΑΣΟΚ), Γ. Βαρεμένος (ΣΥΡΙΖΑ). Πρός τιμήν τους, οι βουλευτές Τ. Κουίκ και Μ. Βορίδης δεν συμμετείχαν στην αποστολή. Το ερώτημα: Βουλευτές του Κοινοβούλιου της Ευρώπης, γνωστού ως παραρτήματος της μιζο-Siemens, θα...''ήλεγχαν'' αν οι εκλογές στις ΗΠΑ έγιναν νομότυπα;(Πριν δύο εβδομάδες, άλλοι 5 βουλευτές έκαναν ''διακοπές'', ως αποστολή, στο Κεμπέκ Σίτυ, Καναδά)
Η απομυθοποίηση της ''επόμενης δόσης'': Πως κυβέρνηση και τράπεζες εξαπατούν τον λαό''Το μνημόνιο είναι το φάρμακο που σκοτώνει την ασθενή'', έλεγε ο ψεύτης πρωθυπουργεύων ''κωλοτούμπας'' πριν ένα χρόνο. Τώρα, ''συνταγογραφεί'' ο ίδιος στον λαό τις θανατηφόρες δόσεις του ''φαρμάκου''.
''Φάε το ξύλο σου στην Ελλάδα'': Μεγάλη διαφήμιση γιά τον ελληνικό ''τουρισμό''
Νέο κρούσμα αστυνομικής βίας εις βάρος τουρίστα, αυτήν την φορά στα Χανιά της Κρήτης. Ο Νεοζηλανδός Joel Stirling , 29 χρονών, δήλωσε στην New Zealand Herald -την μεγαλύτερη εφημερίδα της Νέας Ζηλανδίας- ότι ''οι Έλληνες αστυνομικοί τον απήγαγαν, τον έδεσαν με χειροπέδες, του έβαλαν ένα τσουβάλι στο κεφάλι και τον μετάφεραν στο αστυνομικό τμήμα όπου τον κλώτσησαν, τον έδειραν και του πήραν το πορτοφόλι''. Το δημοσίευμα ''στολίζεται'' με φωτογραφία του θύματος, με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό του.
Εξακολουθούν να συγκαλύπτουν το ''μεγάλο φαγοπότι'' στο όνομα της Ομογένειας
Το υπουργείο Εξωτερικών ΔΕΝ δίνει αναλυτικούς οικονομικούς απολογισμούς γιά την κρατικοδίαιτη απάτη ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ)

'Αλλα ερωτήθηκε να απαντήσει στην Βουλή ο υφυπουργός αρμόδιος γιά Απόδημους Κ. Τσιάρας και άλλα απαντά, ειδικά γιά την διαχρονική -οικονομική και μη- απάτη, το ΣΑΕ.Ποσό 9.794.979 ευρώ δόθηκε γιά λειτουργικά έξοδα ΣΑΕ (2007-2012). Ποσό 4.357.741 ευρώ δόθηκε γιά επιχορηγήσεις ''ομογενειακών Οργανώσεων'' (2007-2012). Αλλά ''κάνουν το κορόϊδο'' γιά τα μεγάλα ποσά που σπαταλήθηκαν-φαγώθηκαν την περίοδο 1996-2007. Ο υφυπουργός ουσιαστικά αναφέρεται στην περίοδο 2007-10 μόνο, γιατί τα τελευταία 2 χρόνια δεν δόθηκε χρήμα. Είχε ερωτηθεί (7 Σεπτ. '12) από τον βουλευτή των ''Ανεξάρτητων Ελλήνων'' Τ. Κουίκ να απαντήσει και στο ακόλουθο: ''Σκοπεύετε να δώσετε στην δημοσιότητα τον κατάλογο σχετικό με τα ποσά που εκταμιεύτηκαν (μαζί με την αιτιολόγηση τους) από το ελληνικό Δημόσιο για τον οποιοδήποτε Ομογενειακό Φορέα τα τελευταία 20 χρόνια;'' (Βασικά, μέσω Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού)... Η απάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου γιά Απόδημους, Κων/νου Τσιάρα

No comments:

Post a Comment

wibiya widget